Hvordan man kan dekorere en Bay dør

July 18

En bugt forstuen består af en dør, der rager ud fra væggene i en bygning, svarende til en karnap. Det har normalt windows på begge sider af døren for ekstra lys. Dekorere denne arkitektoniske særkende viser flair og liv til nogen ind i dit hjem. Brug en eller flere af flere metoder til at fuldføre opgaven.

Instruktioner

•Brug vinyl vindue klamrer sig til at krydre de bugt døre i feriesæsonen eller bruge dem året rundt, hvis det er en bay dør af et barns legerum. Find vindue klamrer blade eller græskar til brug i efteråret sæsoner eller vindue klamrer sig at skildrer tegnefilm for et barns værelse. Skræl opbakning væk og holde dem direkte til vinduer og dør.

•Tag fordel af den ekstra dybde, en bugt dør med ved at vise tre-dimensionelle objekter langs siderne af døren under vinduet områder. Sted små borde med dekorative tilbehør på dem, sætte en knagerække på den ene side og en paraply stå på den anden, eller vise høje skulpturer.

•Installer hylder over bugten døren, der følger konturerne af funktionen. Bruge flydende hylder til at undgå behovet for parentes. Fyld hylderne med en samling af noget fra små indrammede billeder til farverige keramiske vaser.

•Dæk windows på og omkring bugten døren med dekorative film, som kan tilføje personlige oplysninger, mens stadig tillader lys igennem. Klippe filmen til størrelsen af vinduet, skræl opbakning væk og bruge kanten af et kreditkort til at udjævne eventuelle luftbobler væk.

•Installer et gardin over bugten døren område for at gendanne en flad udseende til væggen, hvis det ønskes. Gardinet giver også privatliv og blokerer lyset. Bruge gardiner, der matcher andre dem i rummet for kontinuitet.

•Paint et inspirerende citat lige over bugten døren til at hilse mennesker, som de forlader bygningen. Bruge brev stencils for vejledning, hvis du ikke er komfortable maleri fri hånd.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com