Hvordan man kan dekorere en betonplade i din baghave

January 4

Beton er almindeligt og ikke særlig elegant eller attraktive at se på, men det er ikke, hvordan det har at være. Du kan dekorere en betonplade for at gøre det mere tiltrækkende. Hvis du har en plade i baghaven, der bruges som en terrasse til underholdende, overveje at ændre sin farve eller kigge, så det ikke længere ligner beton. Opgaven er ikke kompliceret, og det bør ikke tage mere end en dag.

Instruktioner

•Wash betonplade off til at fjerne snavs og debris. Lad det tørre i 24 timer.

•Applicer tape til beton overfladen hvor du ikke vil pletten til pels. Lave designs med tape som striber, firkanter og andre figurer. Du kan også overveje at bruge en stencil til at dække dele af gårdhave og form designs eller ord.

•Mix konkrete pletten og vand i en haven sprøjte i lige store portioner. Lægge låg på og ryst det. Justere spray dyse til en fin tåge.

•Coat overflade ved at sprøjte i en cirkel mønster. Ikke spray og tilbage medmindre du ønsker at coat beton med en solid farve af pletten. Cirkel mønster vil tillade dig at gå glip af steder og gøre det mere naturlige. For en naturlig påvirker, spray over beton med tre forskellige farver i jordfarver. Dette skaber en sten-lignende udseende.

•Wait til overfladen for at tørre, derefter fjerne tapen. Hvis du ikke vil plain beton farven hvor tape linjer eller stencils var, men som mønster indflydelse, har du to muligheder for at dække det. Du kan sprøjte betonen en solid lys farve før du nogensinde sat nogen tape eller stencils ned. Eller du kan tape på begge sider af linjerne efter det faktum og børste på en anden farve bejdse.

Tips & advarsler

  • For at give indflydelse på fugerne og fliser sten, brug en murværk klinge på en power saw og udelade konkrete retning tape.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com