Hvordan man kan dekorere en blå & lilla værelse

September 25

Hvordan man kan dekorere en blå & lilla værelse

Blå og lilla er komplementære farver, der kan sætte stemning for et sofistikeret, moderne, elegante eller endda punk rocker værelse ordning. Om du ønsker at krydre en allerede lilla og blå værelse eller vende en ellers udekoreret værelse i et rigt farvede fristed, en række måder aktiver du at inkorporere forskellige nuancer af blå og lilla i dit køkken, badeværelse, soveværelse eller endda kontor.

Instruktioner

•Look på flere nuancer af blå og lilla til at beslutte, hvilke nuancer du ønsker på dit værelse. En moderne look, vælge dristigere, lysere nuancer. For en mere traditionelt udseende, vælge pastel nuancer. Hvis dit værelse er indbegrebet af kunstnerkvarteret, Vælg dybe, mørke nuancer. Selvom dit værelse vil indeholde blå og lilla, er det vigtigt at vælge den rigtige nuance at sætte stemning for resten af dit indretning. Også huske størrelsen på dit værelse. Hvis du beskæftiger sig med et lille mellemrum, skal du vælge lysere nuancer af blå og lilla at gøre rummet synes større.

•Spice op dine møbler med blå og lilla. Må ikke bekymre dig om at købe nye møbler, som kan være dyrt. I stedet tilføje en lilla sofa cover til din sofa og kaste på et par blå accent puder. For et køkken, male dit bord en tiltalende nuance af blå, men male stolene lilla. I dit soveværelse, skal du vælge en blå og lilla stribet sengetæppe eller en blomstret dyne for et mere traditionelt udseende.

•Sæt blå og lilla stearinlys i hele lokalet. Stearinlys er en romantisk og kunstnerkvarteret måde at dekorere ethvert rum, selv på et budget. Ikke ærgre sig over at finde stearinlys, der indeholder både farver og i stedet vælge solid blå stearinlys og solid lilla stearinlys. Placere dem side-by-side på din vindueskarmen, natbord, køkkenbord, skrivebord eller sofabord til at lyse op dit space.

•Hand blå og lilla vægtæpper til at dekorere rummet. Selv hvis dine vægge er en solid hvid, samle vægtæpper temaet for et værelse. Hænge blue rock star plakater, et billede af lilla blomster, en blå og lilla dyne eller selv personlig tegninger du har lavet dig selv. For et køkken, vælge billeder med temaer af fødevarer eller drikkevarer, såsom en lilla drue vinstokke eller et maleri af en blå glas vand. Du foretrækker måske en scenisk havet tegning til et kontor eller stue væggen. Din vægtæpper bør hjælpe du føler dig komfortabel og tryg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com