Hvordan man kan dekorere en blå soveværelse

September 26

Hvordan man kan dekorere en blå soveværelse

På grund af den beroligende, afslappende følelse det bringer, blå er en farve ofte anvendes i soveværelser. For meget blå, dog kan gøre beboer føler at han sover under vandet. Ved at indføre andre farver og visse materialer, kan du give dit blå værelse, en mere moderne fornemmelse eller følelse af en hyggelig strand hytte.

Instruktioner

Hvordan man kan dekorere en blå soveværelse

•Decide hvordan du ønsker dit blå soveværelse at føle. Tilføjelse af en masse hvid vil give det en strand hytte vibe; tilføjelse af slanke, sorte elementer vil gøre rummet føler mere moderne.

•Tilføj kroneformen til toppen af væggene. Vælg enten sort eller hvid, alt efter din smag. Tilføje kroneformen vil bryde den store flade af blå vægge.

•Tilføj hylder til væggene. Vælg en hvid reol, hvis du går til fornemmelsen af en hyggelig strand hytte. Vælg slim, sort, flydende hylder til et mere moderne look. Tilføje dekorative tilbehør til hylderne. En sølv vase og høje lysestager arbejde godt mod en blå væg i et moderne værelse. Skaller og korte, fedt, hvide stearinlys supplerer en ocean-tema værelse.

Hæng vindue behandlinger og tilføje sengelinned. For den moderne værelse, vælge sengetøj og behandlinger, der ikke har nogen blå i dem. Vælg i stedet blød grå eller hvid med en sort, moderne mønster. For et ved stranden eller land føler, vælger hvidt sengelinned og behandlinger med en blå blomster mønster i dem.

•Tilføj accent farver. Hvis væggene er mørkeblå og dit værelse er moderne, vil lyse gule roser i en sort vase tilføje et sofistikeret strejf. Hvis væggene er lyseblå og du går til land udseendet, tilføje lyserøde roser i en gammel, hvid kande.

Tips & advarsler

  • Wainscoting er knyttet halvvejs oppe en væg vil i høj grad mindske virkningen af blå vægge. Nautiske temaer fungerer godt i blå soveværelser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com