Hvordan man kan dekorere en Blank mur Over hjørne af et badekar

February 15

Hvordan man kan dekorere en Blank mur Over hjørne af et badekar

Iblødsætning i et varmt karbad giver en meget tiltrængt pusterum efter en lang dag og det kan være den eneste gang i løbet af dagen, som du får til at udelade afslapning tid for dig selv. Tilføje dekorationer til den tomme væg over dit badekar gør det muligt at omdanne dit badeværelse hjørne i en spa-lignende oasis. Maling, opbevaring, tilbehør og tekstiler al hjælp til at tage din kedelig væg til et nyt niveau, der vil opfordre dig til at tilbringe mere tid, slapper af i din balje.

Instruktioner

•Paint væggen. Tilføje en tekstureret effekt eller svamp male det at give væggen en iøjnefaldende motiv. Stencilen et design, der koordinerer med dit badeværelse, såsom ivy blade på muslingeskaller, på væggen eller omkring grænser.

•Tilføj flise. Da du fuldfører kun væg over dit badekar, kan du gøre dette job temmelig økonomisk. Brug keramiske fliser, subway flise eller et glas mosaik mønster.

Hæng en opbevaring rack. Bruge en dekorativ, vandafvisende enhed, såsom en smedejern eller vinholder. Modulær opbevaring kuber, der hænger på væggene er en anden mulighed. Sted krop sæber, lotion og shampoo i attraktive containere på rack. Fold op håndklæder og wascloths og placere dem i den vinholder huller.

•Tilføj indbygget kabinet til væggen. Kabinet kan dække væggen bag badekarret og wrap rundt til adjoing vægge, giver nyttige opbevaring, som du sikkert har brug for. Tilføj flydende hylder til væg og sted toiletartikler og dekorative tilbehør--som tumblere, parfumeflasker og en vase med blomster--på afsatsen.

•Dæk væggen med stof. Denne behandling vil gøre det ligne tapet, men det kan ændres ud meget lettere. PIN stoffet til væggen med push-pins og spray stivelse. Træne nogen kinks eller rynker og fortsat spray stivelse og glat stof, indtil du kommer til slutningen af væggen. Brug udendørs stof, der er meldug resistente eller ændre stoffet efter behov.

•Tilføj Dekorativt tilbehør til væggen. Billeder i klare rammer giver den illusion, at de flydende på plads. Hæng et spejl nær toppen af væggen for at hoppe lys rundt i lokalet. Hænge et par planter fra væggen for en ny tilføjelse til rummets indretning.

•Installer belysning. Hæng en stor lysekrone, der dækker en god del af væggen. Tilføje væg sconces, der stikker ud fra væggen og er let tilgængelige, mens du er i karret, så du kan nyde en roman, mens du nyder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com