Hvordan man kan dekorere en Blank mur på toppen af en trappe

December 20

Hvordan man kan dekorere en Blank mur på toppen af en trappe

En blank mur på toppen af en trappe tilbyder en udsmykning challenge, fordi det set fra mange vinkler. En gamle kunstart tilbyder en løsning, der passer enhver udsmykning stil fra country cottage til industrielle. En stor fed erklæring på toppen af trappen gør en visuel effekt på begge etager og reducerer problemet med forvrængning for en seer stigende trappen. I modsætning til de fleste malerier eller fotografier giver en væg hængende visuelle indtryk fra en bred vifte af vinkler.

Instruktioner

•Measure bredde af vægtæppe eller gobelin. Tilføje 2 inches til denne måling, eller mere, hvis du foretrækker den hængende stang til projektet fra hver side af hængende.

•Klippe en dyvel eller bestille en klippe til størrelse på en hardware butik. Skær den stive krog side af en længde på krog og løkke fastener til samme længde. At fjerne opbakning fra fasteneren og anvende den selvklæbende side til stangen. Tryk det mod stangen i en lige linje, ved hjælp af din hånd til at klemme fasteneren sikkert til stangen, så at det overholder de buede overflade.

•Udvide bløde loop side af fasteneren langs den øverste kant af tapetet. Skær overskydende. Sy fastener til tapetet i hånden eller på maskine.

•Tryk på fastener til stangen, matchende op de krog og løkke lukning. Har en assistent sidde inde tapetet af midten af stangen i den ønskede position. Stå tilbage og tjekke holdning og din assistent hæve eller sænke stangen, hvis nødvendigt. Formålet med at hænge tapetet, så midten af det er 6 til 12 inches over øjenhøjde når du se det fra landing. Med en abstrakt design eller store mønster du har mere spillerum og kan hænge det fra loftet, hvis du foretrækker.

•Indstil en tømrer niveau på stangen til at få det niveau så tapetet vil hænge lige. Mark den ønskede hængende placering på den trappe blank mur i blyant i hver ende af tapetet. Skrue i parentes eller kroge direkte til ydersiden af blyant mærker. Hvile dyvel på parentes eller kroge.

Tips & advarsler

  • Vælg en hængende med en udskrift, der er i skala til dit hjem og blank mur. En smal trappe med en dør-sized blank mur vil blive overvældet af en stor design. En bred trappe med en flade af væg giver mulighed for dristige mønstre og store designs, der vil være synlig fra en afstand, snarere end et vægtæppe med små detaljer.
  • Undgå skyder hvis du skal bruge en stige til at installere tapetet. Det er langt sikrere at flytte stigen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com