Hvordan man kan dekorere en Blank mur uden brug af søm

September 11

Der er en række tilfælde når det er uønsket, eller endog forbudte for visse huslejer og sovesale, at sætte søm i et værelse væg. Neglene efterlader grimme huller, der skal være fyldt, slebet og malet for at afhjælpe. Negle kan forårsage yderligere skader hvis ikke sat korrekt, forlader gabende, laset huller i drywall og droppe kunstværker eller spejle, som forårsager yderligere skade. Men der er andre måder at gøre en udsmykning erklæring uden at efterlade spor.

Instruktioner

•Brug hængende strimler til at hænge op billeder eller spejle. Sørg for at vælge den korrekte størrelse for vægten af det emne du hænger, og når du er i tvivl, bruger og ekstra en eller to kroge til at støtte din hængende. Disse strimler efterlader ingen spor, så længe du følger de installation og fjernelse anvisninger præcis.

•Sæt op decals til at dekorere en væg. De er som regel en vinylmateriale, der holder sig til væggen uden brug af søm. De kommer i en række farver og mønstre til at give dig frihed til at udtrykke din personlige smag.

•Brug maling til at dekorere ved at male en enkelt væg i rummet en meget fed farve. Forudsat at de andre mure er mere neutral i tone, kan dette gøre en erklæring i et lille værelse.

•Brug wallpaper grænser rundt om toppen, bunden eller midten af en væg, eller skåret ud figurer eller mønstre fra en grænse og oprette dit eget look.

•Paint et vægmaleri på en enkelt væg hvis du er kunstnerisk tilbøjelig. Dine muligheder for vægmalerier eller designs er ubegrænsede. Male eller tegne noget fra en pastoral scene, som om man ser gennem et vindue til en abstrakt design af former og farver. Male eller tegne billeder direkte på væggen i stedet for at hænge billeder og tegne udsmykkede rammer omkring dem.

Tips & advarsler

  • Altid tjekke med udlejer før du foretager ændringer til en bolig vægge. Nogle udlejere tillader ikke maleri.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com