Hvordan man kan dekorere en Bonus værelse Over en Garage

March 13

Udsmykning et bonus værelse over en garage er egentlig ikke anderledes end designe alle andre rum i et hjem. Mener der er, og hvor ofte rummet vil blive brugt til at planlægge et tema og budget lettere. Nogle gange skal bonus værelser være færdig med gips og gulvbelægning før de kan være dekoreret. En færdig bonus værelse bruges ofte til lagring, men kan også bruges som et tilholdssted for teenagere, en "mand cave," et legerum, et kontor eller en multi-purpose værelse.

Instruktioner

•Organiser og plan ideer til dekorere dit bonus værelse. Tage måling af rum, Opret et budget og tegne en plantegning af hvor møbler skal placeres. Holde en fil handy for Farveeksempler, inspiration fotos, stof og skitser.

•Vælge et tema eller stil til rummet. Lav en liste af ideer, hvordan rummet bør se, føle og fungere. Disse ideer, sammen med budgettet, vil hjælpe guide dig med at vælge tingene at købe til rummet.

•Purchase møbler til værelse eller genbruge møbler fra omkring huset. Vælg stykker, som omfanget af bonus-værelse. En seng eller sofa, der er for stor vil se ud af sted i et lille værelse. Bonus værelser ofte har slog eller ulige loft linjer, der skal tages i betragtning når at vælge møbler, såsom bogreoler eller høje dressers.

•Vælg en farve at male væggene. ManageMyLife.com antyder, købe en prøve af den farve, du kan lide, forsøger det i rummet for at se hvordan det ser ud i kunstlys og dagslys. Det & rsquo; s ofte nemmere at vælge en maling farve, når du har plukket stof, gulvbelægning og andre detaljer. Hvis din bonus værelse har lidt naturligt lys på grund af små vinduer, overveje en lys farve til væggene til at gøre det synes lysere.

•Pick tilbehør til at dekorere rummet med. Kigge efter område tæpper, væg d & eacute; cor, lamper og tabel top dekorationer. TheBudgetDecorator.com foreslår at bruge grupper af tre eller fem elementer sammen i hele værelset, som ulige nummererede grupper ser mere naturlige. Grupperede elementer skal matche din ordning, men stadig bringe variation og interesse. Passe på ikke at over rod den lille plads på værelset bonus.

Tips & advarsler

  • For at bidrage til at opfylde dine budget, forsøge at genbruge stykker der aren & rsquo; t udnyttes allerede rundt i huset, såsom tæpper, lamper, vægkunst og små tilbehør.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com