Hvordan man kan dekorere en børnehave i temaer

September 13

Forberede din nyfødte ankomst ved at dekorere hendes børnehave med en charmerende tema. Beslutte et tema før dekorere Gartneriet vil gøre det nemmere at vælge farver og oprette et koordineret udseende. Hvis du ikke kender dit barns køn, dekorere børnehave med et tema, der vil arbejde for både piger og drenge. Bruge pastel nuancer, lunefuld, baby-venlige designs og bløde tekstiler til at oprette en one-of-a-kind Planteskole til din nyfødte.

Instruktioner

•Vælg en børnehave tema baseret på et bestemt design (som hjerter eller skyer), en børnerim, destination eller en tegneseriefigur. Vælg et tema, der vil være tiltalende for barnet, som hun vokser i et par år.

•Paint vægge en farve, der koordinerer med temaet, såsom himmel blå til en cloud-inspireret tema eller honning brun eller gul for en Winnie-the-Pooh-inspireret rum. Vælg neutral-farvet maling når det er muligt at undgå at skulle repaint rummet som barnet vokser.

•Purchase krybbe strøelse til at koordinere med temaet børnehave og skabe en sammenhængende udseende. For eksempel, hvis du har valgt en jungletema, en krybbe sæt byder på palmer, ville aber og tropisk papegøje design passe godt. Alternativt, zoo-inspirerede sengetøj med Løven, tiger, giraf og elefant mønstre er en anden mulighed.

•Brug tema tekstiler til at dekorere rummet. Placere tropiske fisk-formet tæpper på hårdttræ eller flise gulve i en børnehave, luksuriøs ocean liv, eller hænge gardiner med vintage fly, bil og tog designs til at supplere en transport-inspirerede look. Tilføje komfort og et strejf af sjov til en gyngestol med en pude vise ladybug design til haven-tema værelse. Investere i tekstiler lavet af høj kvalitet, smudsafvisende stof til at undgå at skulle erstatte dem for ofte.

•Enhance Planteskole med koordinerende indretning elementer, der vil stimulere barnets sanser. Placere en supplerer tema lampe, som én byder en dværgpapegøje-mønstret keramik base og en pastel pink nuance, på en kommode eller hænge en mobil visning himmelsk-tema solen, månen og stjerne figurer over krybbe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com