Hvordan man kan dekorere en børnehave med babymøbler

October 12

Hvordan man kan dekorere en børnehave med babymøbler

Forberede en ny baby ved at dekorere hendes børnehave med charmerende, praktisk og komfortable møbler. Bruge indretning og møbler til at forvandle rummet til en beroligende pusterum for både baby og forældre. Vælg holdbart og smudsafvisende stykker når det er muligt at få mest brug ud af produkterne.

Instruktioner

•Vælg en nursery decor tema eller farve ordningen som udgangspunkt. Vælg en pulserende haven, cirkus eller zoo tema til at stimulere en barnets sanser, eller gå med en beroligende lavendel og grøn eller himlen blå og hvid ordning.

•Vælg børnemøbler til at koordinere med den overordnede stil eller tema i rummet. Accent pulserende tekstiler og maling med hvid træ møbler, der står i kontrast til det lyse indretning. Styrke en afslappende natur-hued plads med miljøvenlige bambus møbler. Vælge møbler konstrueret af mørkt træ, såsom kirsebær eller mahogni, hvis du foretrækker et elegant look.

•Opret en komfortabel krog, hvor du kan sidde med barnet. Oprette en gyngestol, stående lampe og en lille bord til at holde drikkevarer, flasker, bøger eller andre fornødenheder.

•Accent møbler med bløde, dekorative tekstiler. Jazz op krybbe med en narresut, ark og kofanger set byder visuelt stimulerende dyr mønstre eller lækkeri blomstermotiver design. Tilføje komfort til gyngestol ved at forbedre det med et overdådigt pude i en koordinerende nuance.

Tips & advarsler

  • Forud design børnehave, foretage et budget og en liste over væsentlige elementer. Barnesenge, gyngestole og ændrede tabeller er børnehave must-haves, så sørg for at få poster, første.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com