Hvordan man kan dekorere en børnehave med caribiske farver

February 22

Hvordan man kan dekorere en børnehave med caribiske farver

De farver, du anser for at være caribiske farver er et spørgsmål om præference. Nogle mennesker vil sige, at Caribien farver er farven på hvidt sand, turkis vand og bløde lyserøde skaller. Andre kunne tyde på farverne i Caribien er de smukt malede huse på øer som St. Thomas og St. John. Disse nuancer, som koral rød, turkis, solskin gule og mynte grøn er normen i Caribien samfund. Uanset foretrukne farve, trinene for udsmykning en børnehave i caribiske farver er de samme.

Instruktioner

•Decide hvad farver bedste suite din planteskole. Vælg et fotografi af en caribisk by eller stranden for inspiration. Din palet bør primært bestå af én dominerende farve og en eller to accent farver. Være på vagt over for picking varme dominerende farver. Selv om de er temmelig i små doser, varme farver, mættet især nuancer som caribiske farver kan være overvældende. Coral rød, for eksempel, kunne se skrigende og højt i et lille rum som en børnehave.

Husk at planteskoler er beregnet til at være rolige steder, hvor babyer gør en masse sovende i de første måneder af deres liv. Køligere farver er mindre alarmerende, mere beroligende og mere relevante for en børnehave.

Hvis ikke du er sikker på, hvad dominerende farver og hvad accent farver vil se godt sammen, farver, der vises modsat er hinanden på farvehjulet fælles dominerende/accent farve par. Et andet farveskema almindeligt anvendt i Boligindretning ved hjælp af farver, der vises side om side på farvehjulet. Ofte, gør farver, der bærer en relation til hinanden på farvehjulet de bedste farveskemaer i boligindretning.

•Paint vægge. Vælge en lidt lysere eller mindre mættede version af din dominerende farve til væggene, så ikke vil effekten være overvældende. Male trim med en markeringsfarve eller hvid. Overveje at male en Caribien scene på en af væggene. Denne scene kan være en strand scene eller tropiske planteliv.

For en mere subtil vægmaleri, simpelthen male et par tropiske blomster i hjørnerne af rummet eller i nærheden af vinduerne. Hvis du ønsker at male et vægmaleri men ikke føler sig sikker i dit maleri evner, overveje at leje en gennemsigtighed projektor og sporing scene på vægge fra en projicerede billede.

•Listen elementer i din baby registreringsdatabasen, der passer med de caribiske tema. Disse elementer behøver ikke at passe med dit farveskema, men bør være brogede. Kigge efter varer, der har mønstre relateret til tropiske flora, stranden eller havet liv.

•Vælg gardiner, der matcher accent farven i farveskemaet.

Hæng billeder--helst illustreret scener snarere end fotografier--i Caribien. Flere små malerier vil være mere passende end store malerier eller billeder givet den lille størrelse af rummets beboer. Søge efter billeder, der gør en bemærkelsesværdig anvendelse af de farver, du vælger til rummets farveskema. Hvis det er muligt, male rammer for hvert billede med en farve, der svarer til farveskemaet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com