Hvordan man kan dekorere en børnehave med feer

June 21

Hvordan man kan dekorere en børnehave med feer

Omdanne dit barns børnehave i et magisk sted af fortryllende feer er forvandlet til en realty ved at udvikle et budget, design plan og møbler layout. Blød maling farver, dekorative tapet grænser, tema krybbe strøelse og kreative tilbehør øge fe indretning. Uanset om du hyre en professionel til at gøre noget af arbejdet, såsom maleri, er afhængig af dit budget, tid og lyst til at gøre arbejdet selv.

Instruktioner

•Splash et frisk lag maling på væggene i en blød gul, pink eller violet. En akryl maling i en satin finish er holdbar, let at rengøre og anbefalede for børns værelser. Tidligere kan malede vægge i mørkere farver eller blank finish kræve en frakke af primer før maleri. Anmode om omkostningsestimater fra maleri virksomheder, hvis du ikke er op til at løse opgaven selv. Hvid trim og sokler supplere ethvert valg af maling.

•Vælg hvide multifunktionelle møbler stykker, der kan forbedres med fe-tema indretning. Funklende stjerne decals og fe stencils anvendes direkte til møblerne er nemme og billige. Tema krybbe strøelse i sommerfugle, stjerner, blomster eller slotte supplerer fe børnehave. Top windows med stof kapper med at koordinere stof mønstre. Stejle hvide gardiner cascading til gulvet er et alternativ til windows, at skabe en magisk stemning.

•Deck vægge med feer. En vægmaleri, skildrer en fortryllet skov skaber en kulisse for børnehave fe tema. En væg arrangement af hvid-indrammet fe billeder tilføjer visuel interesse. Koordineret stof vægtæpper hang med farverige bånd supplere fe indretning. En fe væg papir grænse eller en fe prinsesse banner tilføjer øjeblikkelig farve og design til væggene.

•Accessorize med en fe mobil hængende over krybbe. Fe-tema wall kroge, personlig navn plaques, dekorative lamper og lys-switch dækker forlener fe indretning. En fe lysekrone fremkalder en elegante og mystiske touch til børneværelset. Stof kaste puder og hynder i fe designs pynte rokkende stole, sofaer eller andre voksne møbler stykker i børnehaven.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com