Hvordan man kan dekorere en børnehave med mariehøns og sommerfugle

February 24

Udsmykning et barns børnehave med mariehøns og sommerfugle giver det en frisk, friluftsmenneske føler. Hvis forældre vælger en neutral vægfarve og indretning, der let kan fjernes eller omarbejdet, bør ikke rummet behøver en engros istandsættelse i mindst flere år. Smart valg gør dette til et tema, der kan vokse med barnet og måske blive brugt igen for efterfølgende børn. Start shopping tidligt for tilbehør og tekstiler til at forbedre temaet.

Instruktioner

•Purchase en vare, som du vil basere nursery decor rundt. Din inspiration kunne komme fra farverne i et indrammet billede med sommerfugle og mariehøns, et tæppe, sengetøj, en lampeskærm eller et andet element. Dette giver dig en idé om hvilke farver skal bruges koordinere rummet.

•Pick dit sengetøj. Du behøver ikke at finde et stof, der indeholder sommerfugle og mariehøns, men vælger en farve, der går godt med din inspiration vare eller afspejler den friluftsmenneske tema, bleg grøn, gul eller blå.

•Paint vægge i en neutral farve at koordinater med strøelse eller elementet inspiration. At vælge en neutral kan redde dig fra malerarbejde som smager ændring.

•Purchase hegn stillinger og male dem hvide til at simulere et hvidt stakit. Nail dem til en væg eller dekorere alle vægge med hegn. Dette forbedrer back to nature atmosfære og tilføjer charme til rummet.

•Locate sommerfugl, mariehøne eller endda fugl væg decals på håndværk, male eller onlinebutikker. Væg decals er selvklæbende og nemt fjernes hvis du vokser trætte af dem.

•Paint Mariehøns eller sommerfugle på væggene og selv møbler i dit barns børnehave ved hjælp af stencils stencil pensel og akryl maling, findes billigt på rabat, håndværk eller hobby butikker. Stenciling kræver lidt tid eller kunstneriske talent.

Hæng blonder eller hvide nitter gardiner i børneværelset hvis du ikke kan finde nogen med en mariehøne eller butterfly motiv. Disse giver rummet en frisk, luftige appel, der fungerer godt med temaet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com