Hvordan man kan dekorere en børnehave med sorte og lyserøde vægge

January 9

Udsmykning et værelse med sorte og lyserøde vægge er smarte og stilfulde. Opret et tidløst look i en baby nursery, sort og pink vægge parret med de rigtige accenter. Om oprettelse af den rette stemning med sort og pink i et barns børnehave kan være udfordrende, men når harmoniserede korrekt, vil skabe en put-sammen, feminine rum, at dit barn er i stand til at nyde i mange år fremover.

Instruktioner

•Vælg en blød Rosa nuance til væggene til at blødgøre sort. Lyse og livlige pinks er for prangende for en børnehave. Vælger noget mere blød, såsom en støves rose, er ideel. For at gennemføre sort, opdele vægge i halve vandret og male den nederste del sort. Neutralisere begge toner ved at placere en hvid dividere grænsen mellem de to farver.

•Vælg børnemøbler i sort eller hvid. Hvis du allerede har børnemøbler, overveje at male det til at koordinere med resten af indretningen. En barneseng, puslebord, gyngestol og kommode er nødvendige stykker af møbler til en børnehave. Hvis det er muligt, holde knapperne på møbler hvide til accent resten af indretningen.

•Tilføj hvide accenter til at stabilisere pink og sort. Smide puder, puder, vaser, billedrammer eller endda et hvidt tæppe bringe elementer sammen for at forhindre indretningen søger over-the-top eller prangende.

•Opt for mønstre, såsom traditionelle toilé eller funky prikker, puder og sengetøj. Striber er en anden mulighed for at oprette en legende, men sofistikeret atmosfære.

•En komplet værelse med indviklede detaljer, såsom en hvid vase fyldt med silke pink blomster eller en bordlampe med en gennemsigtig sort base. Soft pink eller mørk sort puder vil gøre en funktionel gyngestol til et dekorativt stykke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com