Hvordan man kan dekorere en Boy Scout soveværelse

April 23

Hvordan man kan dekorere en Boy Scout soveværelse

Da Boy Scouts of America blev stiftet i 1910, har organisationen været korte af mange barndomsminder for en masse drenge. Bruge det som et tema til at dekorere din søns soveværelse at fortsætte traditionen og fremvise de værdier og erfaringer overalt i de generationer, der er en del af det. Hvis du eller din søn har været eller er involveret i Scouting, kan du have det meste af den udsmykning poster er nødvendige allerede på hånd.

Instruktioner

•Paint værelse i den traditionelle spejder farveskema. For eksempel male væggene i navy blå til at repræsentere unger og han trim i tan til repræsenterer spejdere.

Forpakket supplerende sengetøj og gardiner til den plads, blande det til at repræsentere begge farver lige. For eksempel, hvis dine vægge er marineblå og trim er tan, få en tan dyne med marineblå rør eller marineblå pyntepuder.

Hæng gamle uniformer i skygge kasser på væggen i størrelsesordenen iført dem. Forlade badges knyttet eller ramme insignier separat for yderligere illustrationer, når dekorere en Boy Scout soveværelse.

•Kontrollér picture collager, eller indramme foretrukne fotografier af camping ture eller andre udflugter og hænge dem over hele rummet, samt vise dem på hylderne, for det mest personlige af illustrationer. Hvis du har en tidligere generation fotografier af familiemedlemmer, iført uniform, bringe dem ind i stuen.

• Indsamle gamle manualer og andre Boy Scout bøger til at vise på bogreoler rundt i soveværelset. Dekorere med som meget vintage memorabilia som muligt at gøre dette tema autentiske.

Tips & advarsler

  • Disse samme ideer kan nemt bruges til at dekorere pige spejder soveværelse samt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com