Hvordan man kan dekorere en buksetrold pige soveværelse i lilla

May 5

Hvordan man kan dekorere en buksetrold pige soveværelse i lilla

De fleste børn bruger deres værelser for en bred vifte af aktiviteter, så udsmykning værelser til de yngste medlemmer af din familie kan være udfordrende. En buksetrold pige værelse bør kombinere sjov og praktisk. Gøre rummet afslappende og finurlig så godt, og du har fået den ideelle kombination for en voksende buksetrold. Der er ingen grund til at gå på en stor udgifter amok, enten--du kan oprette en funktionel, spændende rum på et budget.

Instruktioner

•Vælg en nuance af lilla maling til væggene, som du både kan lide. Køb "no-VOC" maling--maling formuleret uden flygtige organiske forbindelser. Ikke blot vil den nymalede værelse lugte bedre, du vil også beskytte dit barn mod giftige maling dampe. Du måske ønsker at male alle væggene samme nuance af lavendel, eller vælge den ene væg til at dække med en dyb, dramatiske nuance af lilla. Bruge latex maling i en satin eller halvblank finish for ekstra holdbarhed.

•Consider ved hjælp af væg decals til at personliggøre din nye maling job. De fleste Vægoverføringsbilleder er simpelthen peel-og-stick--ingen særlige færdigheder eller værktøjer påkrævet. Moderne væg decals bruge speciel lim, der gør dem nemme at placere og flytte. Vælg subtile stiliserede silhuetter for underspillet elegance eller fed grafik til øjeblikkelig virkning. Du kan muligvis selv finde decals, der vedrører dit barns yndlings tegneserie og film karakterer.

•Tilføj opbevaring og organisatoriske løsninger til værelset. Vælg plast lagerbeholdere i lilla eller udvælge koordinerende farver for kontrast. Sid på gulvet, så du kan nærme rummet fra et barns øjenhøjde og udvikle en praktisk plan til opbevaring af legetøj, tøj og bøger indeholdt. For et lille barn, kan du fjerne de closet døre helt og erstatte dem med en fed lilla gardin i stedet. Dette undgår potentielt knibe små fingrene i dørene og gør rummet mere tilgængelige. Plus, kan du koordinere stof badeforhæng med vindue behandlinger og sengetøj for et sammenhængende udseende.

Cynthia Ewer, redaktør af "Organiseret hjem," foreslår oprettelse af legetøjet bibliotek og roterende legetøj ud på en regelmæssig basis. Brug etiket klistermærker og computerens printeren, så du kan identificere placeringer og bøtter--kan du endda gøre typen lilla!

•Accessorize med flere lilla elementer. Gå ind i enhver butik og du vil finde, at der er ingen mangel på lilla sengetøj, vindue behandlinger og tilbehør til små piger. Vælg med omtanke, måske koncentrerer sig om lilla og en eller to andre markeringsfarver. Undgå at bruge masser af små elementer, som de kan gøre et rum ser rodet. Professionelle designere dekorere ofte i grupper på tre for en harmonisk udseende, og kan du give det en chance. Eksperimentere samtidig inddrage dit barn, indtil du kan komme til et arrangement, der virker for jer begge.

•Tilføj belysning til at lyse op i rummet. Vælge en lampe med en lilla nuance, eller gå efter en med en metallisk base, der afspejler de farver, du har brugt. Holde omfanget af lampen passer til rummet og placere det et sted, hvor du kan sidde ved siden af det og læse godnathistorier.

Tips & advarsler

  • Involvere dit barn i processen så meget som muligt og lade hende gøre små valg.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com