Hvordan man kan dekorere en buksetrold pige soveværelse

October 20

Hvordan man kan dekorere en buksetrold pige soveværelse

Dekorere en buksetrold pige værelse med lyse og muntre farver, finurlig indretning stykker og holdbar, komfortabel tekstiler. Når vælger buksetrold overgange fra en børnehave til en "stor pige" soveværelse, møbler, at hun vil kunne bruge i år for at komme. Hvis du opretter et soveværelse på et budget, bruge Crafte ting og et kreativt touch til at gøre din egen prydgenstande og spare penge ved at opdatere traditionelt stykker med maling.

Instruktioner

•Vælg en indretning tema eller farveskema til at dekorere toddler's soveværelse. Vælge en charmerende ladybug, sommerfugl eller haven-inspireret tema. Tilføje et frisk indslag med en solrig gule og turkis eller lyse pink og lilla farve stoettemodtagende.

•Paint soveværelset vægge for at afspejle temaet. Vælg et kirsebær rød farve for en mariehøne-tema plads, smør gul til en sommerfugl tema, eller pastel pink eller grøn til en have-inspirerede værelse. Hænge en mønstret tapet kant for at forbedre plain neutral-hued vægge.

•Vælg slidstærk, høj kvalitet Soveværelsesmøbler. Plukke varer, som todder kan bruge i hendes teenagere og endda college år. Købe en matchende træ seng hovedgærde, natbord, kommode og skrivebord til et sammenhængende udseende. Købe en fuld-size seng eller daybed toddler kan bruge i år for at komme.

•Enhance plads med charmerende indretning stykker. Dekorere sengen med en levende pink, lime grøn og gul stribet talsmanden for en frisk udseende. Tilføje en pop af farve til en hvid eller dækkende farver Sengetæppe med dekorative puder. Vælg Plys bomuld puder med livlige insekt, får, blomst eller lollipop design. Hænge toddler's illustrationer eller finurlig udskrifter i levende gule, lyserøde eller blå rammer. Tilføje komfort til rummet med en squishy, lime grøn sækkestol byder blomst-inspirerede applikationsbroderi. Forbedre natbord med en akryl lampe med en grøn stilk-formet base og en pink bloom-inspireret skygge.

Giv den unge pige at bruge sin fantasi og kreativitet ved infusion af rummet med legesyge detaljer. Hæng en stor tavle på væggene og levere masser af farverige kridt. Fylde en træ garderobe med kostumer, tøj og sko til spille "dress up."


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com