Hvordan man kan dekorere en buksetrold pige værelse

September 14

Hvordan man kan dekorere en buksetrold pige værelse

Din lille pige er ikke et barn mere. Hun er klar til at flytte ud af sin vugge og i en seng. Sammen med overgangen fra krybbe til seng kan komme behovet for at ændre hendes værelse udseende fra et barns børnehave til en lille pige soveværelse. Feer, prinsesser, ponyer og populære figurer er blot nogle af de mange udsmykning temaer tilgængelige at vælge imellem. Uanset hvilken motiv du vælger, kan dine buksetrold pige soveværelse være en sød og behagelig sted for hende at spille og sove.

Instruktioner

•Vælge et tema for dine buksetrold pige værelse. Der er mange udsmykning retninger du kan vælge imellem, herunder sommerfugle, bugs, teselskab og tegn som de Disney prinsesser. Overvej alle dine muligheder og vælge et tema, der passer til dit barns smag og hendes personlighed. Husk at dit barn kan hurtigt vokse fra nogle temaer, eller i et par korte måneder beslutte, at hun ikke kan lide det tegn, der nu pryder hendes værelse. Prøv at vælge en stil, der vil enten sidste flere år, eller en, der kan let ændres med et par ændringer.

•Paint værelse i en farve, der supplerer dit tema. Prøv at male en væg en accent farve i en nuance mørkere end de andre vægge. Pastel farver arbejde stor i børneværelser, de giver rummet en lys og luftig følelse og gøre rummet ser større. Hvis dit barn foretrækker dristige farver, bruge det til accent væg eller bringe den gennem dit tilbehør.

•Accessorize ved at hænge gardiner og ændre strøelse til farver, fremhæver dit tema. Karakter sengetøj er en god måde at bringe dit barns yndlings karakter ind i stuen, og det er meget nemt at ændre. Tilføje en kaste tæppe i en komplementære farve. Find billeder eller print til at hænge på væggene. Bruge dekorative hylder for at vise samleobjekter, udstoppede dyr og andre elementer. Ramme og hænge dit barns egen kunst på væggene.

•Consider ved hjælp af en speciel tavle maling for en del af den ene væg. Beslutte, hvilke væggen fungerer bedst til at blive brugt som en tavle, holde sig for øje, at muren skal være tilgængelige for dit barn og omfatte et sted for forsyninger.

•Brug farverige eller dekorativ opbevaring totes og placeringer for legetøj og bøger. Label placeringer med billeder af indholdet, der hører inde for at hjælpe småbørn med at finde og rense deres legetøj.

Tips & advarsler

  • Glem ikke at børnesikkert rummet! Børnesikring er vigtigt nu at du lille barn er ikke længere begrænset til hendes krybbe.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com