Hvordan man kan dekorere en Californien Bungalow

August 14

Bor i en Californien bungalow er en drøm for mange elskere af varme vejr, hyggelige rum og smuk Californien landestandarder. For at gøre mest muligt ud af din bungalow, gøre dit design passer til denne plads, holde det sprøde og luftige og sikre, at du ikke overbelaster bungalow. Dermed kan du forvandle din bungalow til en comfy plads til at leve og underholde.

Instruktioner

•Maximize din plads med en åben konceptet layout. Hvis du planlægger at foretage omfattende renovering af din bungalow, overveje at starte ved at banke ud at nogle vægge. Selvom din bungalow kan være små, kan du gøre det ser større ved at vedtage et åbent koncept. I stedet for at adskille dit køkken alrum, for eksempel, banke ud af væggen og gøre det alle en åben-- og perfekt-for-underholdende--plads.

•Tag fordel af visningen. Hvis du dekorerer bungalow har en betagende udsigt, udnytte det. Placer møbler på værelset, så personer sad i stolene eller sofaer vil se lige på det mest attraktive for de synspunkter, som enkeltpersoner i bungalowen kan tage i.

•Brug naturligt lys. I stedet for at dække over din windows og næsten udelukkende afhængige af elektrisk lys, skal du bruge sollyset i dit space, holde vindue belægninger til et minimum for at tillade denne varm belysning til at indtaste dit space.

•Tilføj strandagtig accenter. Når du vælger dekorative accenter for dit space, skal du følge en strand tema. Tilføje et glaskrukke fyldt med muslingeskaller, måske, du har indsamlet selv, et par stykker af koraller, og nogle billeder af bølger skvulper på kysten.

•Vælg lys tekstiler. Holde din bungalow, lyse og luftige ved hjælp af masser af sengetøj og rene tekstiler. Undgå scratchy tekstiler såsom uld, som dem, der besøger din bungalow vil sandsynligvis være klædt på til Californien vejr, og sidder på disse scratchy stof i shorts kunne vise sig mindre end behagelig.

•Integrér farve. Generelt, er en bungalow ikke plads til dæmpede toner. Spille off naturligvis fed Californien landskabet ved at integrere farve stærkt i din bungalow design. Vælg et par dominerende farver såsom eye-popping pink eller fed blå, og har nuancer stærkt i dit design, der gør din bungalow en fed plads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com