Hvordan man kan dekorere en Cement bænk

March 2

Hvordan man kan dekorere en Cement bænk

En cement bænk giver en robust og attraktive mulighed for en udendørs plads som en terrasse, have eller front veranda. Mens bænken kan være almindeligt i farve og stil når først købt, giver tilføje din egen udsmykning flair en måde at tilpasse det til din smag. Planlægge din dekorative elementer til at matche andre værftet indretning nær cement bænk.

Instruktioner

•Aftør ned cement bænken til at fjerne enhver snavs oprustning eller cement støv. Uanset dit valg af udsmykning, begyndende med en ren bænk giver mulighed for en glat finish.

•Tilføj et lag decoupage på bænken. Vælg dekorative papir, fotografier eller endda udskæring ord og skabe en collage. Lim elementerne på plads med en all-in-one lim og sealer. Give tid til limen tørre og anvende en frakke på toppen af billeder. Gentag processen. Slut bænken ved at sprøjte på en frakke af vandtæt akryl sealer.

•Paint cement bænken for den enkleste måde at dekorere objektet. Bruge vandtæt akryl maling beregnet til udendørs brug for en vejrfast mulighed. Anvende en enkelt farve på bænken, male et detaljeret billede eller oprette en fed mønster med flere farver.

•Tilføj flise til sæde for bænken. Oprette en mosaik eller anvende fliserne i et ensartet mønster. Bruge flade fliser som keramik eller glas for de fleste komfort. Påfør et lag af mosaik cement til overfladen af sædet. Tryk på dine fliser på plads i den ønskede rækkefølge. Give tid til cement til tørre. Blande en batch af cementbaserede injektionsmørtel og bruge en murske af murværk til at sprede det mellem revner af fliserne. Aftørre overskydende med en fugtig klud. Lad den flisebelagte overflade tørre og Børst støv efterladt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com