Hvordan man kan dekorere en Chic soveværelse

February 21

Hvordan man kan dekorere en Chic soveværelse

Smarte styling er kernen i Boligindretning--at være smarte er at være godt sat sammen og stilfuld. Rene linjer, ikke-nervøs ser og neutrale farver alle definere smart indretning. Du kan dekorere din master soveværelse med en chic stil, selv på et stramt budget og uden at købe alle nye stykker af møbler. Lær hvordan du opretter en chic look, der vil gøre dit soveværelse til en oase hvor du vil elske at gå.

Instruktioner

•Rearrange møbler hvis det er nødvendigt at skabe en åben, luftig føler til rummet. Slippe af med møbler, der tilføjer en følelse af rod i rummet og refinish eller genfremstille nogen stykker, der er ældre og forældet. Tilføj ny hardware, såsom håndtag, kommoder og Natborde.

•Brug belysning til at lyse op i rummet og tilføje et sofistikeret strejf. Sengelamper, overhead belysning eller endda pendel belysning fungerer godt i et smarte soveværelse. Tilføje firkantede lampeskærme til rene linjer eller hænge et stort lampen med to mindre matchende inventar over de sengeborde.

•Brug farver for at skabe en put-sammen ser til rummet. Til en chic look, bruge primære farver som hvid, sort, chokolade brun eller taupe og indarbejde accent dem ind i stuen ved at male en væg og tilføje en dynebetræk. Derefter tilføje et stænk af farve med accent farver som rød, grøn, lys blå eller gule, og tilføje disse farver sparsomt til rummet med puder, et kast, kunst og farvede lampe baser.

•Tilføj tilbehør til at fuldføre den smarte udseende til dit soveværelse. Brug blinds i stedet for gardiner for et rent udseende planter grupperet sammen i et hjørne, en kuffert i slutningen af sengen eller en hvid baldakin over sengen. Bruge tilbehør sparsomt; ellers, rummet ser rodet og vil miste fornemmelsen af et tilbagetog.

Tips & advarsler

  • Se gennem home decor magasiner og finde farver og stil at bedst passer dig, så holde med elementer i disse farver og stil.
  • Male ikke alle fire vægge en mørk farve, eller rummet vil synes mindre, end det er.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com