Hvordan man kan dekorere en Crystal skål fyldt med mandel slik

September 12

Hvordan man kan dekorere en Crystal skål fyldt med mandel slik

Slik retter er ikke bare for din bedstemors hus. Krystal skåle vil se charmerende når fyldt med farverige slik mandler. Candy mandler kommer i en række pastelfarver, lyserød, gul, grøn og blå. Slik vil tilføje en lyse touch til ethvert rum, når de vises i en vintage krystal skål. Bruge en slik-fyldt parabol som påskefest, sommer soiree eller brude eller baby brusebad udsmykning. Forkæle gæsterne med en godbid, når de indtaster dit hjem.

Instruktioner

•Sæt krystal skål i et sted som i midten af en kop kaffe eller køkken bord, hvor venner og familie medlemmer kan nemt se det.

•Indstil en vintage krystal skål oven i en antik blonder mellemlægsserviet eller små firkantede silke tørklæde som en charmerende touch.

•Vælg slik mandel farver. Vælge slik med en enkelt farve for at koordinere med et tema begivenhed, som f.eks pastel pink eller blå til en baby brusebad. Gå med flerfarvede, slik-dækket mandler til straks lysere et bord eller hylde.

•Pour candy mandler i krystal skål. Dreje på reflekterende belysning i rummet til at skinne igennem krystal skål vil tilføje nogle gnistre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com