Hvordan man kan dekorere en dreng og piges værelse med en ridder & prinsesse tema

June 5

Hvordan man kan dekorere en dreng og piges værelse med en ridder & prinsesse tema

Deler værelse ofte udgør design udfordringer for forældre og dekoratører. Smagen af unge drenge er typisk ikke smagen af unge piger. At finde et tema, som riddere og prinsesser, der passer til individuelle behov men også fletter sammen til et gennemgående tema er en ideel situation.

Instruktioner

•Tilføj en ridder roret stencil over drengens seng og en prinsesse krone over pigens seng. Vælg en blå, rød eller sort farve til ridder roret og en pink eller lilla til pigens krone. Husk dog at værelse farver skal supplere hinanden så sørg for at farverne koordinat givet den delte rum.

•Vælg ridder-inspirerede sengetøj og sætte det op på drengens seng. Billeder af slotte, bekæmpelse af knights, drab drager og andre middelalderlige og ridder-lignende billeder vil opfylde sin ridder drømme. Gentag processen for pigens seng, valg af dansende prinsesser eller krone og hjerte sengetøj.

•Tilføj en lejlighedsvis stol ved siden af hver seng og en passende tema tæppe. Lejlighedsvis stolen kan have pyntepuder tilføjet med billedsprog og udskrive svarende til strøelse. Tæppet skal flette drengens præference med pigens præference og har en royal tema. Du leder ikke efter bare riddere eller bare prinsesse relaterede emner, men snarere en royal tema med design som en prins og prinsesse eller en ridder redde en prinsesse i et tæppe.

•Hold møbler på værelset, som tabellen og garderobe, en almindelig hvid. Tilføje plast drejeknapper og andre hardware med farver som afspejler farver af strøelse. Du kan også tilføje messing hardware til en mere regal tilgang.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com