Hvordan man kan dekorere en dreng-pige soveværelse

September 30

Uanset om du udsmykning et Planteskole til nyfødte eller et soveværelse til ældre børn, behøver at give blandet-køn tvillinger værelse de kan både være behagelige i ikke at være en udfordring. Med maling og et par tilbehør, kan du oprette en sammenhængende værelse mens det stadig tillader hvert barn at vise hans eller hendes personlighed.

Instruktioner

•Vælg en neutral farve til væggene. Ifølge HGTV er bleg grøn et godt valg for et barns værelse, fordi det er beroligende og kønsneutrale. Smøragtig gul er også et godt valg, da det er muntre, men ikke for højt.

•Vælg medium-tonet møbler. Hvide møbler ofte vises for feminine, og mørke eller sorte normalt tyder på maskulinitet, så vælger en mellemlang honning eller eg-farvet træ for senge, kommoder og andre møbler, som anbefalet af HGTV.

•Pas med tema. I stedet for et overordnet tema, som sport eller prinsesser, vælge noget, der er kønsneutral, såsom figurer eller natur. Stencilen forskellige størrelser af en figur, som cirkler eller firkanter, på vægge i lyse nuancer såsom turkis og orange. En natur-inspirerede vægmaleri med masser af sjove dyr er passende for drenge og piger.

•Find sengetøj, som er kønsneutral, men stadig viser personlighed. Neutral behøver ikke at betyde khaki eller beige. Kigge efter en garden-inspireret tema, børnerim tegn eller et print med dyr. Mange detailhandlere, som Land of Nod, sælge dreng og pige versioner af det samme tema, så du kunne lave en af hver.

•Tilføj nogle personlighed. Tvillinger er beregnet til at være sammen, men de hver især har deres egen individualitet. Fejre at af stenciling deres navne på væggen over deres senge. Du kan købe stencils fra enhver håndværk butik i masser af forskellige skrifttyper og typografier. En anden idé er at monogram sengetøj med deres initialer. Du kan bestille monogram sengetøj online på masser af home decor websteder eller tage dit sengetøj eller stof til en monogramming center i nærheden af dig (mange håndværk og gave butikker tilbyder tilpassede monogramming).

• Giv hver barn hans eller hendes egen plads. For ældre børn, kan det betyde deres seng, deres eget skrivebord eller stol eller blot deres eget hjørne til at dekorere, men de ønsker. Montere en opslagstavle på væggen for hvert barn, og lad dem pin op deres egne yndlingsting.

•Medtagelse nogle lagerplads. Da de ikke er tilbøjelige til at dele meget i vejen for tøj eller sko, bliver du nødt til at gemme dobbelt så mange ting i kun ét rum. Dette kan opnås med dobbelt-stativer i skabet, reoler og skjulte opbevaring under sengene eller inde opbevaring kuber eller osmannerne. Mange børn møbler beslutningstagere tilbyder senge med skuffer bygget nedenunder dem---perfekt til tvillinger!


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com