Hvordan man kan dekorere en dreng Teenager værelse i en Sports tema

January 16

Hvordan man kan dekorere en dreng Teenager værelse i en Sports tema

Når din teenager ikke kan få nok af hans favorit fodbold, basketball eller baseball hold, kan du få ekstra point, hvis du tilføje sports-tema dekorationer til sit soveværelse. Selv om en teen fyr smag og ønsker er formentlig simpelt, hvis du dekorere sit værelse i en sports tema, er han sikker på at sætte pris på din indsats. Få hans input til at sikre, at du vælger de rigtige farver og hold og så have det sjovt udsmykning.

Instruktioner

•Opret tema til soveværelset. For eksempel, hvis din dreng har en favorit fodbold eller baseball team, indarbejde disse farver i soveværelset i vægge, gulv og tekstiler. Du kan også bruge den generelle sport team--fodbold eller baseball, for eksempel-- og favorit spillere fra holdet i indretningen.

•Paint værelse i farver, der koordinerer med temaet du har valgt. Bruge team farver eller anvende grundlæggende farver, der vil supplere temaet. Overveje at male hver væg en anden farve eller male hver modsatte væg samme farve for at skabe en livlig effekt.

•Vælg sengetøj og en dyne i farverne på holdet. For eksempel, hvis din dreng elsker Green Bay Packers, bruge grøn og guld som de dominerende farver i soveværelset. Du kan muligvis finde en dyne og sengetøj, at sport team logo. En anden mulighed er at bruge solid farver af holdet. Hvis du opretter en almindelig sports tema uden et bestemt hold, vælge dristige farver som blå, grøn, rød og gul for at skabe et lyst værelse.

•Tilføj puder på sengen, der passer til temaet. Find puder, der har en team logo eller vælge puder, der ligner sports objekterne--baseballs, baseballs, fodbolde eller fodbolde, f.eks.

•Sæt et område tæppe på gulvet, der passer til temaet--et tæppe med general sports objekter på det, et tæppe med et team logo eller endda en lys tæppe med de samme farver som de har malet på væggene.

•Dæk vinduer med persienner og gardiner der passer til temaet. Igen, du kan finde gardiner med team logoer eller du kan vælge solid farver at koordinere med de andre farver i rummet. En anden simpel mulighed kunne være solid farvede mini-blinds, at koordinere med de andre farver i soveværelset.

•Tilføj væg udsmykning. Bruge vimpler fra drengens favorit hold, ramme plakater af favorit spillere og montere indrammede billeder af sport scener eller aktiviteter i forbindelse med sport. En anden mulighed er at anbringe et liv-size væg klistermærke af din drengs favorit atlet på væggen.

•Medtagelse objekter forbundet med foretrukne sportsgrene. En basketball hoop monteret over et vaskeri hæmmer, fodbold målstængerne eller fodbold felt mål på den ene væg, baseball baser monteret på væggen, fiskeri polakker eller endda jagt remedier monteret på væggen ville gøre stilfulde Tilføjelser til indretningen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com