Hvordan man kan dekorere en drengenes Sports soveværelse

May 28

Hvordan man kan dekorere en drengenes Sports soveværelse

En drengenes sports soveværelse er en måde at gøre dit barns værelse føle indrettet uden at være overdrevent feminint. Det er et sted at hænge ud med venner eller vise trofæer. Dette soveværelse tema kan vokse med barnet. Dit barn kan holde sit værelse renere hvis de kan lide indretningen. De kan udtrykke deres egne personligheder gennem udsmykning. Det vil arbejde for ethvert rum fra børnehaver til en teenager værelse.

Instruktioner

Drengenes Sports soveværelse

•Basestationens plads omkring et team. Dette vil diktere farverne. Prøv at vælge et hold dit barn har ønsket for en stund. Denne måde, du ikke behøver at nyistandsætte hvis det er bare en forbigående fancy. Du kan købe en masse memorabilia på spil som skum fingre eller trøjer. Du kan ramme disse for et mere sammenhængende udseende så tingene ikke bliver rodet. Hvis du ikke har råd til officielle merchandise, prøv picking sengetøj i team farver som grøn og gul.

•Tilføj garderobeskabe. Dette er den perfekte opbevaring for et soveværelse med mange medier kabinetter og dressers, der ligner sport garderobeskabe. Du kan bruge en til at skjule den video-leg konsoller og controllere.

Forpakket en trophy sag. Dit barn kan være en sport fanatiker eller han kan spille sport. Trofæer er en væsentlig del til en drengenes sports soveværelse. Bruge flydende hylder og gruppere alle medaljer på ét sted. Det holder tingene pænt og ryddeligt. Plus, de flere små ting du placerer sammen, jo større omdrejningspunkt bliver.

•Brug sportsudstyr på uventede måder. Du kan gøre noget til et lys med en enkelt lampe kit, selv en hockey maske. Et surfbræt kan blive et hovedgærde. Du kan hænge et par fodbolde fra loftet for en uventet kunstværk. Montere en cykel på væggen med en cykel krog. Det frigør plads i garagen og ligner en interessant skulptur. Du kan finde gamle udstyr på sparsommelighed butikker, så du ikke behøver at ødelægge nyttige ting.

•Hold det alder passende. Du tror måske, sports soveværelse vil arbejde for enhver mand. Du tror måske noget med en baseball eller fodbold bolden på det vil passe ind i rummet. Nogle af disse elementer er for unge, og din teenager kan være flov over dem. Få dit barn på dekoration så han kan afgøre, hvad der er vigtigt for ham.

•Kontrollér funktionelle værelse. Du ikke vil sandsynligvis kunne tilføje en basketballbane. Men du kan være i stand til at passe en lille basketball hoop over døren eller bruge en putting green som et tæppe. Dette holder med temaet og tilskynder til dine børn til at være aktive.

•Visit stadions når de er remodeling. Du muligvis at score gamle pladser, der vil arbejde i en sports soveværelse.

Tips & advarsler

  • Gå til en komplet drengenes sports soveværelse look med tapet. Du kan finde midlertidig tapet af dit barns yndlings spillere. Du kan også papir væg til at ligne et stadion til et yngre barn.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com