Hvordan man kan dekorere en drengs lille soveværelse

November 17

Drengen i dit liv har brug for et rum til at kalde sin egen. Selv om hans værelse er på den lille side, kan du stadig oprette et rum, der er entydigt hans og vil tjene hans behov samt være et sted, han vil elske at hænge ud. Oprette en drengs værelse, der er stor på personlighed, selvom det ikke stor på plads ved hjælp af møbler, der har tilføjet opbevaring og ved at gøre brug af lodrette mellemrum.

Instruktioner

•Limit møbler. Flytte kommoden ind i skabet, eller bruge en closet system og slippe af dresser helt. Sætte seng mod en væg. De fleste drenge elsker at have gulvplads til at spille på, så det vil frigøre plads til din søn at spille.

•Vælg en seng, der har indbygget skuffer eller købe rullende skuffer til at sætte ind under sengen. Du kan gemme tøj eller andre elementer i dem, og det vil spare dig plads.

• Lad lys i. Drenge kan lide ikke kræsne vindue behandlinger alligevel, og at lade lyset i rummet vil gøre det synes større. Brug almindeligt træpersienner eller en roll-up skygge til at udsmykke vinduerne.

Hæng hylder på væggene. Drenge elsker at indsamle ting, og hylder er en fantastisk måde at vise baseballs, actionfigurer og andre samlerobjekter. Hængende hylder også optager meget mindre plads end en bogreol, og hylderne vil trække øjet opad, at skabe en illusion af rum.

•Vælge et par lyse accenter. For at gøre drengens værelse føle større, holde farver og mønstre simpel og bruge lyse farver eller levende mønstre som accent stykker kun. For eksempel male væggene en varm neutral grå, og accent med plaid pyntepuder og en klud tæppe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com