Hvordan man kan dekorere en drengs soveværelse med maling

September 28

Hvordan man kan dekorere en drengs soveværelse med maling

Male din drengs soveværelse kan være en billig og sjov måde at personliggøre hans plads. Uanset hvad hans interesser, kan du nemt oprette det bedste værelse muligt at lade hans fantasi trives.

Instruktioner

Nuancer

•Vælg en maling farve. Få din dreng involveret vil gøre ham mere interesseret i projektet. Selvom et almindeligt anvendte farve er blå, lad det ikke begrænse din tankegang. Farvekombinationer er uendelige. Overveje gul at gøre rummet føler muntre og rummelig eller rød for en energisk boost. Lilla, greens- og den traditionelle blues - har beroligende virkning. Du behøver ikke at holde med kun én farve til hele rummet. Male tre vægge blå og den ene væg lilla, eller prøv en anden kombination.

•Brug maling til at oprette et tema. Hvis han er baseball fan, male en baseball diamond og baseballs. For et barn, der kan lide zoo, male dyr.

•Paint et vægmaleri på væggen. For drenge der kan lide havet, male en havet scene komplet med hajer, vandmænd og andre havdyr. Bruge et kit, leje en kunstner, eller designe og male væggen selv.

•Vælg væg farver der passer til temaet og indretning af rummet. Hvis din dreng drømmer om at blive i hæren, hvor han vokser, og du tænker på at få ting som camouflage puder og mini tæpper til at dekorere, overveje at bruge en mørk grøn, beige eller brun farve til væggene.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com