Hvordan man kan dekorere en drengs soveværelse ved hjælp af kæde Link hegn

August 29

Hvordan man kan dekorere en drengs soveværelse ved hjælp af kæde Link hegn

Dekorere en drengs soveværelse bruger chain link hegn til at tilføje et strejf af industrielle modernisme til rummet. Dette projekt kræver en grundlæggende handyman viden om hvordan til at skære hegn i de størrelser, som du har brug for ved hjælp af wire snippers og et par eller arbejde handsker. Forlader hegn passer som er, med dets sølvfinish, godt i en heavy metal tema. Tilpasning af stykker yderligere, men tillader dig at bringe det ind i enhver farve eller udsmykning ordning med succes.

Instruktioner

•Rengør gamle chain link hegn for at fjerne rust, old maling eller jorden-i snavs med en stålbørste. Bruge en sandblæser for et hegn, der har bør for en dyb rengøring.

•Lay ned fald klude eller plastfolie i et godt ventileret område. Male kæde link hegnet ved hjælp af aluminium maling på et wide-nap roller monteret på en rulle-håndtag for at komme ind i alle kædens fordybninger og fordybninger. Dækker begge sider og anvende maling i tynde lag at undgå sammenklumpning eller dryp.

•Weave stof strimler gennem links af hegnet til at oprette bogstaver eller symboler. For eksempel oprette hans initialer eller navnet på hans favorit sportshold.

Hæng de færdige stykker på væggen i soveværelset, suspendere det fra skrue-in kroge. Eller hæng det bag hans seng til at oprette en brugerdefineret hovedgærde.

•Accessorize andre elementer med chain link hegn til at forbedre temaet. Knytte mindre stykker på forsiden af solid sengelamper eller kommode skuffer, eller hænge en kæde link gate fra loftet for at oprette en brugerdefineret rumdeler.

Tips & advarsler

  • Bruge andre metaller som accenter i dit design ordning så godt. For eksempel, oprette rustning ud af ringbrynje for en middelalderlig moderne tema eller bruge ringene til at pynte lampeskærme.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com