Hvordan man kan dekorere en drengs værelse i rød, sort & hvid

June 3

Sammen, skabe farverne rød, sort og hvid energi og dynamik, perfekt til brug i udsmykning en drengs soveværelse. Du kan finde dem i et stort udvalg af mønstre, forlader dine muligheder så åben som din fantasi. Kan du ønsker at dekorere rummet med dækkende farver uden et bestemt mønster, eller du ønsker måske at dekorere rummet i en mønster - for eksempel stop tegn. Indarbejde ikke eventuelle andre farver i et værelse indrettet i en rød, sort og hvid temaet eller kombinationen vil miste sin punch.

Instruktioner

•Paint vægge i din drengs værelse med hvidt interiør maling. Hvid maling skaber et tomt lærred for dig at optage enhver design, mønster eller grafik du ønsker i rummet-- eller ændre farvetemaet senere.

•Dress din drengs seng med røde ark. Røde ark oprette en lys baggrund for Talsmanden, og give en punch af farve.

•Kontrollér din drengs seng med en rød, sort og hvid dyne. Røde, sorte og hvide dyner kommer i en større række mønstre og stilarter, herunder abstrakt design og stoppe tegn.

•Sæt røde, sorte og hvide tæpper på din drengs soveværelse gulvet. Vælg tæpper i en dækkende farve, i stedet for tæpper med et mønster, som de kan blive for meget for værelse med sengetøj og vindue behandlinger. Solid farvede tæpper virker bedst for en flerfarvede værelse.

•Incorporate en række sort møbler ind i lokalet, som en sengeramme, hovedgærde, skrivebord og kommode. Køb forsigtigt brugte sort møbler på en genbrugsforretning eller forsendelse shop sparer du penge og forhindrer dig i at bruge en mindre formue på helt nye møbler. Som alternativ kan simpelthen male eksisterende møbler sort.

•Sæt en rød lampe og en sort lampe i din drengs soveværelse på hans kommode og skrivebord. Dette bringer alle farverne i rummet sammen, balancering rummet.

Hæng indrammet kunst design, grafik eller mønster af dit valg på væggene. Dette vil tilføje et strejf af farve til de hvide vægge.

Hæng sorte gardiner. Sorte gardiner holde solen ude af værelset, at lade ham sove i løbet af weekenden; de også ramme vinduet og oprette en mørk baggrund for det rum, som supplement til ordningen tricolor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com