Hvordan man kan dekorere en drengs værelse med en Sports tema

September 2

Hvordan man kan dekorere en drengs værelse med en Sports tema

De fleste drenge elsker sport, og du kan tilpasse dit barns værelse ved at dekorere det med hans yndlings ting. Du kan dekorere en drengs værelse efter hans foretrukne sport, hans favorit hold eller en kombination. En vintage sports tema er perfekt til en historie buff, mens basketball elskere vil sætte pris på en personlig soveværelse hoop. Udsmykning dit barns værelse med en sports tema vil give ham hans egen privat sted at drømme om at blive en berømt atlet med han vokser op.

Instruktioner

•Paint væggene en neutral nuance af tan, beige eller blå--der vil supplere de fleste sports-relaterede indretning--hvis dit barn elsker alle former for sport. Pynt med en række memorabilia og plakater skildrer hans favorit hold fra hver sportsgren. Oprette en hylde til hans skole sport awards og trofæer og hænge billeder af ham og hans holdkammerater.

•Paint vægge hans favorit hold farver hvis dit barn er en baseball elsker. Med baseball bats, oprette enkle møbler stykker som en headboard eller tabel. Tilføje et tæppe i form af en baseball.

Hæng en spille basketball hoop i hjørnet hvis basketball er dit barns sport valg. Forsyne ham med en blød svamp "basketball." Skab look af en locker room bruger en garderobe (som locker) og en lille bænk.

•Anvend en vintage tema, hvis dit barn er i sports historie. Hænge gammeldags team vimpler og dekorere med billeder af spillere og hold fra år tidligere. Vælg pin-stribet sengetøj til at ligne uniformer af historiske hold. Gennemse antikvitetsforretninger, og loppemarkeder for gamle trofæer, priser og sports udstyr til brug i rummet.

•Decorate i en sort og hvid, hvis dit barn er en fodboldspiller. Vælg sort sengetøj og lægge ud runde sorte og hvide tæpper ligner fodbolde. Oprette puder ud af gamle fodbold uniformer (enten bruge dit barns tøj eller kigge efter brugte uniformer på brugte butikker).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com