Hvordan man kan dekorere en drengs værelse på et Budget

February 22

Hvordan man kan dekorere en drengs værelse på et Budget

Dekorere en drengs værelse for at gøre rummet komfortable for ham uden at det koster en mindre formue. Voksende børn har tendens til at hurtigt ændre deres sind om, hvad deres foretrukne farver, spil, legetøj eller indretning præferencer er. Holde med dit barn ved at dekorere sit værelse for at hans nuværende smag samtidig tænker videre til den næste ændring. Dette vil holde dit budget intakt hver gang han ændrer sin mening om, hvordan han ønsker ham plads til at være dekoreret.

Instruktioner

•Paint værelse. Paint er en af de billigste måder at dramatisk ændre et rum. Væggene giver baggrund for resten af dit indretning.

Tillade dit barn at have nogle siger i farve af maling, selv om du bør gøre den endelige beslutning, som drengene kan prøve at samle uhyrlige farver som orange eller en SLIM-grøn farve. Beige og lysere nuancer af brunt tendens til at gå med næsten alt, men de kan synes "kedeligt" til en eventyrlig dreng. Lyseblå går med næsten enhver tema en dreng kunne bede om, som er mørkeblå. Mørkere farver kan gøre rummet føler lukkede i, som en hule, hvis du ikke tilføjer en masse lettere stykker, som hvide støbning, gardiner, glød i mørke stjerner eller bugs og lette illustrationer. En anden mulighed er at male en væg i en mørkere, federe farve (som grøn eller rød) og lade de andre tre vægge i en lysere, mere neutrale skygge. Selv hvis du er nødt til at genfremstille den ene væg senere, vil ikke det være så besværligt som gentegner hele rummet.

Hvis du lejer, bede ejeren om tilladelse, før du male væggene, og være parat til at male det tilbage til den oprindelige farve, når det er tid til at flytte igen.

•Forbind-formål så meget af møbler som du kan. Børn behøver nye møbler hver gang deres indretning ændrer. I stedet, re-plet eller male hans Soveværelsesmøbler, eller finde stykker, der er billig på brugte butikker eller værftet salg. Når han bliver en teenager, kan måske du købe et nyt soveværelse sæt, som vil vokse (og forlade) med ham. Simpelthen omarrangere møblerne kan gøre det føles anderledes, så godt.

•Vælg sengetøj, gardiner og et tæppe i en neutral farve eller et mønster, som striber eller plaid, som han har tendens til at graviterer mod. For eksempel, blå, rød, grøn eller beige kan alle arbejde i flere temaer herunder forskellige superhelte, biler, bugs, plads og sport. Vendbar dyner kan gå en lang vej for en dreng, da det er nemt at ændre.

•Tilføj specifikke tilbehør til det rum, herunder ting han er i øjeblikket i. For eksempel, hvis han er virkelig i insekter i øjeblikket, tilføje en pude eller udstoppede insekt i hans seng, lad ham vise hans insekt legetøj på en hylde eller kommode og ramme billeder eller plakater af insekter. Disse elementer kan nemt byttes ud for andre varer når han bevæger sig videre til noget andet. Hans legetøj kan tjene som en del af indretningen, selvom du skal begrænse det til en række legetøj i et udpeget sted eller han vil aldrig sætte sit legetøj væk, fordi de er "dekorationer." Plakater, billeder eller hans egen kunst kan være indrammet, genbruge de samme billeder igen og igen, for at samle plads.

•Medtagelse lagerplads til alle hans legetøj. Dette kan være en stor legetøj boks, der kan være malet for at matche værelse eller plastbeholdere, der er gled under sengen eller i skabet når ikke i brug.

Tips & advarsler

  • Lad dit barn hjælper dekorere hans værelse og gør beslutninger, som det er hans plads.
  • Undgå at føle som om du har at bukke under for den nyeste og bedste tema for små drenge, hver gang en ny film eller legetøj kommer ud. Vælg i stedet neutral, høj kvalitet elementer, der vil vare og accessorize med tema stykker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com