Hvordan man kan dekorere en enkelt mands soveværelse smagfuldt

January 1

Hvordan man kan dekorere en enkelt mands soveværelse smagfuldt

Undgå typiske bachelor pad stereotyper, såsom øl neonskilte og plakater af smukke kvinder, når du begynder at dekorere en enkelt mands soveværelse. Soveværelset skal være dekoreret ganske enkelt og smagfuldt med en maskulin kant. Oprette et soveværelse, der viser off hans personlighed og stil, men der også inviteret til det modsatte køn. Sørg for, at rummet er rod, som vil hjælpe alle de designelementer du vælger aftegne sig meget bedre.

Instruktioner

•Vælg det farveskema, du vil bruge i soveværelset. Optage flere neutrale farver ind i stuen, såsom taupe, elfenben og sort. En anden mulighed er at bruge flere forskellige nuancer af brunt. Hvis du vælger neutrale farver, tilføje springer af en anden farve, såsom blå eller en dyb grøn. Male vægge i en neutral farve vil ikke overvælde rummet.

•Sæt en lav platform seng med en stor rektangulær hovedgærde i rummet. Vælg en rig, mørk finish til sengen. Tilføje andre møbler til det rum, der koordinerer med sengen. Vælg matchende sengeborde, en kommode og en stol. Vælge møbler med rene, enkle linjer, så det ikke ser alt for kræsen.

•Sæt sprøde hvide plader med en høj tråd tælle på sengen, sammen med en enkel hvid dyne. Tilføje en masse hvide puder på sengen. Sted et par puder i en anden farve, såsom blå, grøn eller rød, på sengen, så godt, for at give det en pop af farve.

•Sæt enkle hvide gardiner på vinduerne. Gardiner lavet af en tyk bomuld ser mere maskuline end ren og skær eller lacy gardiner. De blokerer også sollys, hvis manden foretrækker at sove i.

•Vælg moderne lamper med rene linjer for de sengeborde. Tilføje en overhead lys, der afgiver varme, lav lys. Du ønsker ikke belysningen i soveværelset til at være alt for lyse, så vil det virke som et afslappende fristed.

•Sæt din tv, DVD-afspiller eller anden underholdning elektronik inde i et skab så at de ikke viser, når du ikke bruger dem.

•Sæt enkle stykker af kunst på væggene. Vælg en malet billedet af en bygning på campus i mandens alma mater eller en sort-hvid billede af hans foretrukne kæledyr. Billeder fra hans foretrukne feriemål er også passende. Undgå at placere billeder af gamle kærester på væggene eller sengeborde, især hvis den eneste mand har planer om at starte dating.

•Klart alle bordplader og andre områder af rummet med rod. Hvis han har problemer med at holde områder uden rod, tilføje en attraktiv kurv eller skål, hvor han kan placere loose change, nøgler, kvitteringer og andre elementer, som han typisk kunne forlade på toppen af et stykke af møbler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com