Hvordan man kan dekorere en entre konsol

June 23

Hvordan man kan dekorere en entre konsol

Konsollen tabel kommer i alle former og størrelser og er brugt i en række rum, for eksempel, bag en sofabord eller for enden af en seng. Ved hjælp af en konsol bordet i en entre er en måde at tilføje en smuk accent til et hjem der er funktionelle samtidig. Der er så mange måder at accessorize en konsol bordet, da der er forskellige stilarter af tabeller. Med et par dekorative accenter er det muligt at oprette en personlig gangen konsol dekoration, der tilføjer stil i gangen plads i hjemmet.

Instruktioner

•Kontrollér, moderne design. Hæng en sunburst spejl på væggen bag konsollen tabel. Vælg et spejl med en sølv-tonet ramme og en fed, chunky ramme. Angive en krystal-baserede lampe på hver side af konsollen bordets overflade. Top hver lampe med en tromme skygge i en geometrisk-mønstret stof til et ekstra strejf af moderne flair. Afslutte gangen konsol dekoration med en farverig, aflang skål i midten til at holde nøgler og andre elementer.

•Opret en Boho Chic konsol. Ramme en stor, vintage kort i en nødlidende træramme, og hænge på væggen området bag konsollen. Placere en høj, medium og lille vintage verden kloden på højre side af bordet, som Boho Chic design omfatter ofte tilbehør fra hele verden. Komplet gangen konsol dekoration med en høj træ-baserede lampen på venstre side med et stærkt udhugget base og etnisk-inspirerede, stof skygge i tromlen stil.

•Accent konsol med en natur-inspirerede design. Hænge en serie af seks grøn-indrammet botaniske udskrifter på konsollen mur, med tre på den nederste række og tre på den øverste række. Sæt en stor, grøn vase på højre side af tabellen konsol, og fyld den med en reel eller faux arrangement af blomster. Yderligere design med en mellemstore Tiffany-stil lampen på venstre konsol side med en lille blomst-formet skål foran til at tjene som en catch-all for små genstande.

•Accessorize en konsol med Country Cottage decor. Lean en stor, Træ indrammet folkekunst maleri mod midten af en konsol bordet for en casual look and feel. Flanke artwork med en mellemstore lysestage lampe med en hjemmerørt skygge på hver side. Placere en kurv bakke i midten til at gemme e-mails og nøgler til en entre konsol dekoration med Country Cottage visuelle appel.

Tips & advarsler

  • Husk på den samlede udsmykning ordning i hjemmet når dekorere en entre konsollen tabel for at oprette sammenhængende indretning.
  • Forskellige højder af gangen konsol tilbehør til at skabe et display med optimal visuel interesse.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com