Hvordan man kan dekorere en entré med planter

July 29

Hvordan man kan dekorere en entré med planter

En entré er det første folk ser når ind i dit hjem, så pynte det på en indbydende måde, der afspejler din stil. Planter tilføje en overgang fra udendørs og give huset en frisk fornemmelse. Planter er endda placeret i forhallen i feng shui indretning at øge blomstrende muligheder. Du kan dekorere din entré med planter, vælge sorter, som supplerer din indretning: Hvis din udsmykning stil er Southwestern, brug cactus; for moderne udsmykning, bruge slanke, unikke planter; bruge palms for en strand stil og feminine bregner for victoriansk indretning.

Instruktioner

•Purchase en stor plante pot, der supplerer din indretning. Vælg en plante i overensstemmelse hermed og plant den i potten. Placer sphagnum mos oven på jorden for at give det et færdigt look. Sted potteplante ved siden af døren.

•Opret en række små potteplanter og placere dem på en lodret differentieret planten stå. Vælg en plante stå, der er ens i størrelse til andre objekter i forhallen, såsom Vinduer og møbler, så det passer i overensstemmelse hermed. Det bør ikke overmande en mur, men du ønsker ikke det så lille, at det bliver tabt i forhold til den øvrige indretning.

Hæng en række af små glas væg vaser. Fyld dem med vand og Placer en enkelt blomst i hver vase. Holde friske blomster i dem på alle tidspunkter og kassér blomsterne, når de begynder at visne.

•Sæt en blomsterplante eller vase fuld af friske blomster på en indgang tabel.

Hæng en potteplanter fern på begge sider af døren.

•Pot en høj, busket plante i en dekorativ pot. Brug det til at skjule en beskadiget område på indgangen væg, såsom en bule fra hoveddøren eller hul fra dør knop, indtil området kan repareres.

•Sæt en blomstret krans på døren. Gæsterne vil ikke kun se en smuk indgang, men også en indbydende exit.

Tips & advarsler

  • Hvis din entre er små, bruge kun en eller to små eller slank planter, så du ikke overmande den. Hvis du har en stor foyer, har du frihed til at bruge flere planter og en større størrelse. Må ikke overcrowd området så meget med planter at det hindrer en vandresti. Bruge planter, der kræver mængden af lys i din entré--hvis du har mange vinduer og der er masser af lys, bruge sol-elskende planter; Hvis der er kun lille, indirekte lys, skal du vælge planter, der foretrækker skygge.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com