Hvordan man kan dekorere en entre og trappe

March 3

Hvordan man kan dekorere en entre og trappe

Entreer og trapperum overgang folk fra et rum til et andet. Mens de ikke er typisk en destination i hus, skulle de blive glemt, når du dekorere. Indretningen af gangen og trappe skal være i overensstemmelse med indretningen af resten af hjemmet. Med et frisk lag maling, udvalgte møbler og nogle illustrationer, kan entre og trappe være et behageligt rum at passere som du bevæger dig fra rum til rum.

Instruktioner

Gangene

•Tilføj et frisk lag maling og trim. Gangene er ofte mørke, så brug en lys-farvet maling til at lyse op i rummet. Bruge wainscoting eller en stol jernbane til at tilføje et glædeligt element til væggen. Male det og døren trims hvid at skille sig ud mod væggen farve.

•Brug vælge møbler. Det vigtigste mål for en entre er at få dig fra et rum til et andet, så ikke crowd entre med alt for meget møbler, hvilket gør det vanskeligt at gå. En konsol bordet er ofte nok. Dekorere bord med en lampe, vase, friske blomster og bøger. Hvis der er en afsats på bunden af tabellen, skal du placere vævet kurve på det til et tiltalende udseende og ekstra opbevaring. Hvis gangen fører udendørs, bruge en bænk med puder, en knagerække eller paraply stå.

•Tilføj illustrationer eller spejle. Spejle er ofte placeret over en konsol bordet for at gøre gangen vises større. Grupperinger af familie billeder eller illustrationer kan også bruges. Som gangene har tendens til at være lange, kontrollere, at dække kunst grupperinger mindst halvdelen af den vandrette plads langs væggen. For lille eller for få stykker af illustrationer vil se akavet på en lang mur. Hvis der er ingen dør for enden af gangen, placere en fantastisk stykke kunst at tegne mennesker ned i hallen.

Trapper

•Lighten trapper med maling og belysning. Trapper kan ofte være mørkt, så male dem en lys farve. Tilføje væg sconces for ekstra belysning, hvis det er nødvendigt.

Hæng kunst i øjenhøjde som du gå op ad trappen. Brikkerne skulle stige med den samme vinkel som trappen. Bruge grupperinger af ligesom billeder som sort og hvid billeder eller familie fotos. Hvis du har en split trappe, tilføje en interessant kunstværk til landing væg.

•Markér trappen ved hjælp af en attraktiv runner på træ trapper. Andre interessante teknikker omfatter maleri trapper, male en trappe runner eller væg-skjule den nederste del af hver trapper.

•Tilføj møbler på toppen eller bunden af trappen. Hvis der er plads på toppen eller bunden, placere en lille bord, stol eller anlæg. Dette trækker folk, som de går op eller ned ad trappen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com