Hvordan man kan dekorere en fire-sæsoner sol-værelse

August 31

Hvordan man kan dekorere en fire-sæsoner sol-værelse

Behandle en alsidig fire-sæsoner vinterhave som en stilfuld forlængelse af dit hjem. Dekorere det med den samme kærlige omsorg ville du give alle andre rum i dit hus. Forbedre det solrige rum med en farve eller udsmykning ordning, der passer til din stue eller give det sin egen smag og stil. Underholde din familie og venner i solen-værelse på varme sommeraftener eller bruge det som en afslappende læsesal i løbet af vinteren.

Instruktioner

•Paint sol-værelse 's wall en solbeskinnede farve. Vælge en pulserende skygge som sunny gul, turkis, tropiske koraller eller himmelblå. Hvis du dekorerer med et tema, vælge en koordinerende maling hue; for eksempel, vælge sea-grøn maling til et ocean-inspireret rum.

•Tilvejebringelse masser af komfortable siddepladser muligheder. Forbedre værelse med sommer-inspirerede wicker eller vævet banana-leaf stole. Vælge en kærlighed sæde og stol sæt med Plys puder. Dekorere blomster eller palm-bladet-Mønstrede puder med ensfarvet dekorative puder.

•Decorate en tom vinterhave hjørne med en charmerende bistro sæt. Vælg en bistro sæt byder på en høj, runde bord og to sæder til intime middage. Vælge et sæt byder Smedejern stole og en naturlig sten bordplade til et rustikt look. Købe et træ bistro sæt for en land-inspireret stil. Pynt bordet med dekorative dækkeservietter og en vase, fyldt med friske blomster.

•Enhance plads med vintage stykker som en charmerende touch. Hænge en antik fuglebur fyldt med forskellige størrelser stearinlys fra loftet som en blød belysning mulighed. Udfylde en vintage trillebør med dekorative elementer såsom stearinlys, planter eller blomster. Hænge sarte Blomster-mønstrede plader på væggen bag en sofa eller kærlighed sæde.

•Celebrate vinterhaven udendørs smag med grønne planter. Fyld terracotta urtepotter med potteplanter blomster og duftende krydderurter. Wrap reelle eller faux ivy vinstokke omkring vinduer og døre. Placer tropiske løv i kunstneriske håndmalet keramik plantageejere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com