Hvordan man kan dekorere en formel spisestue

September 30

Hvordan man kan dekorere en formel spisestue

En formel spisestue er et sted at underholde gæsterne & smide middagsselskaber. Desværre, disse værelser går ud af stil til fordel for at spise i køkkenet island eller i morgenmad kroge. Disse værelser kan selv fokusere du mere på at have sidde ned familie middage & undervisning dine børn bordskik. Hvis du har er en formel spisestue her hvordan man kan dekorere det, så du rent faktisk bruger det.

Instruktioner

•Consider parsons stole. Disse har en formel føler for dem. De fleste slip covers er monteret på denne stil stole. Denne måde du kan bringe i en dejlig damask stof på dine stole når du har selskab. Plus parsons stole er ikke alt for kræsen, så de passer til de fleste af de andre typografier, som du kan overveje for din formel spisestue.

•Brug store armbevægelser. Tanken om en formel spisestue kan føle sig lidt indelukket. Det kan endda gøre dig tænke på ubehagelige middage på din mormors hus, at du havde som barn. En måde at omgå dette er at slippe af med alle de blomsterdekorationer & statuer, der er ofte i en traditionel spisestue. I stedet gøre en eller to store armbevægelser som ved hjælp af et stort print tonale tapet på en væg, i stedet for den floral papir, der var fælles for disse værelser. Denne måde dit værelse vil stadig have en moderne kant samtidig elegant.

•Formal spisestuer bruger ofte mørke farver som en Bourgogne eller aubergine. Den mere moderne udgave af dette er chokolade brun eller endog sort hvis du føler især dristige. Møbler er ofte rige kirsebærtræ. Men det handler om at finde en balance, der passer til dit hjem. Du ønsker ikke plads til at føle sig lukket i. Rige guld & cremer kan bringe i en elegant stemning mens stadig lys & luftige.

•Skabe tilbage buffeten. Dette er ofte en overset stykke, når de køber dining room møbler. Dog kan du selv servere mad & gemme Kina i en buffet. Det er et sted at bringe i lamper til stemningsbelysning. Det er aldrig for sent for at tilføje en. Gennemsøge lokale Genbrugsforretninger for en aftale, da disse var populære årtier siden.

•Tilføj i en personlig element. Dette holder en formel spisestue fra seende kold. Det kan være så simpelt som at afhente bestik på din næste rejse. Dette giver dig en instant samtale starter når nogen komplimenter du på det. Bringe i originale illustrationer i form af sort / hvid billeder fra din fotosamling. Prøv at beskære disse skud. Du kan enten blæse dem eller ramme dem med en overdimensioneret mat til at omdanne din familie billeder til kunstværker.

•Kontrollér det arbejde til din fordel. Da mere afslappet spisning er i, har den øverste hånd, hvis du ønsker en formel spisestue. Du måske kunne finde spisestue sæt eller endda krystallysekroner, at andre mennesker at smide ud eller uddeling praktisk taget fri, fordi de går ind for en mere moderne tilgang.

•Don't glemme loftet. Mange formelle spisestuer går alle ud. Du kan overveje at tilføje faux loftsbjælker. Nogle designere selv møjsommeligt børste guld eller sølv blad pladser midt i en bakke loft for et dekorativt element.

Tips & advarsler

  • Fordelen ved en formel spisestue er, at du kan raid Kina skab. Du behøver ikke at gemme crystal bare for thanksgiving middag længere. Det gør selv de simpleste mad føler sig særligt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com