Hvordan man kan dekorere en Foyer vindue

June 24

Et vindue i din foyer kan fungere som mere end en måde at se udenfor. Det kan være indrettet til at bidrage til det overordnede design-ordningen i dit hjem. Din foyer er de første indtryk gæster har, når der ankommer til dit hjem, så benytte lejligheden til at tilføje et personligt præg til området og vælg dekorative elementer, der vil give dine gæster noget at se på når de ankommer.

Instruktioner

Hæng gardiner til at supplere farveskema i din foyer. Vælg gardiner, der er gennemsigtig og give nogle lys ind din foyer at undgå at have gæster gå ind i pludselige mørke fra udenfor. Bruge en område tæppe, der matcher gardiner i vinduet til at fremhæve pladsen.

•Installer et lys i vinduet. Et lys er ikke nødvendigt. Et lille lys vil tjene til at belyse forstuen og accent udseendet af vinduet.

•Tilføj en hånd-indgraveret gesims over toppen af vinduet for at øge området du har til rådighed til udsmykning. Brug området gesims for at vise figurer eller små skulpturer. Eller hvis du har en forsænket vindue, bruge plads til at vise en keramisk vase med farverige blomster.

•Sæt et lille bord under vinduet til accent den. Arrangere et par designelementer, såsom en dekoreret eller kurv på bordpladen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com