Hvordan man kan dekorere en fransk landkøkken med Bourgogne og gul

June 4

Hvordan man kan dekorere en fransk landkøkken med Bourgogne og gul

Bruger en farvepalet, der omfatter Bourgogne og gul er en måde at fange rustikke og attraktive stil med et fransk køkken. Der er en række måder at indarbejde disse farver i en fransk land-stil køkken til at gøre det ser professionelt indrettede.

Instruktioner

•Paint væggene i køkkenet i enten Bourgogne eller gul. Bruge Bourgogne, hvis køkkenet er et stort rum, til at gøre det føles behagelig og varm. Hvis køkkenet er små, male det gule; lys farver hjælp åbner et værelse og gøre det synes større end det er. Pudsede vægge kan tilføje et rustikt præg i køkkenet og give den fornemmelsen af en fransk land sommerhus.

•Brug møbler, der fanger udseendet af en fransk landkøkken. Ser for tyk, holdbar, hårdttræ borde og stole og hårdttræ kabinetter. Et trægulv eller et flisegulv i jordfarver som brune eller Bourgogne vil tilføje til det rustikke udseende.

•Vælg gardiner til den franske landstil køkken. Vælge Bourgogne gardiner, hvis vægge er gule og gule gardiner hvis væggene er Bourgogne. Dette vil skabe en visuel kontrast og styrke farveskema i køkkenet.

•Installer en hårdttræ eller granit bordplade. Brug et træ, der passer til farven på møbler og skabene eller hente en mørk-farvet sten counter at give kontrast med Bourgogne og gul udsmykning ordning.

•Tilføj tilbehør i Bourgogne og gul i hele køkkenet. Placer Bourgogne eller gule puder på stolene og udnytte en Bourgogne eller gul dug. Bruge keramik og terracotta skåle, vaser og krukker, der er malet i Bourgogne og gul til at holde emner som bestik og blomster. Vælg små apparater såsom en blender, kaffemaskine og mixer i Bourgogne og gul.

•Tilføj indrammet kunst på væggene i køkkenet. Vælg tykt hårdttræ rammer og billeder af det franske landskab, som omfatter rødt og gult elementer.

•Tilføj en vin rack til skranken eller langs den ene væg i køkkenet og bruge det til at gemme røde og hvide vine; de vil tilføje en anden strejf af gul og rød til køkkenet.

•Tilføj årstidens dekorationer til køkken hele året i gul og Bourgogne toner, som friske blomster i foråret og sommeren og bær og blade i efteråret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com