Hvordan man kan dekorere en frisør Top

April 14

Dekorere en frisør top giver dig mulighed at udtrykke din egen personlige stil ved at indarbejde keepsakes eller farverig indretning i et lille rum. Dressers normalt bor i soveværelser og tilbyder en lille, men synlige område til at dekorere. I stedet for stabling gamle blade eller tøj på din kommode, dekorere toppen med levende og interessante stykker.

Instruktioner

•Lay farverige doilies oven på kommoden. Doilies beskytte kommode top fra ridser mens levere en levende baggrund for at fremvise dine samleobjekter.

•Sæt en gruppering af tre eller fire runde stearinlys med varierende højder på kommoden. Sætte stearinlys i en cirkel eller i en vandret linje.

•Sæt individuelle fotos i sølv eller keramiske rammer og prik dem på tværs af toppen af dresser. Eller placere billeder fra din seneste ferie eller særlige lejlighed inde i frames. Ændre billeder hver tre til fire måneder for at tilføje udvalg.

•Decorate kommode toppen med gamle samlerobjekt parfumeflasker, som har small-ball sprøjten knyttet eller med vintage smykker kasser. Kig i antikke butikker og vise forskellige farver af parfumeflasker eller smykker kasser. Vise parfumeflasker på en antik sølv fad og stable flere af smykker kasser oven på hinanden.

•Sæt tre eller fire vaser af varierende farver ovenpå kommode. Forlade Vaserne tomme eller placere en blomst, som roser eller daisies, i hver vase.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com