Hvordan man kan dekorere en fyrs værelse

July 24

Mange mænd, der bor med kvinder nødt til at se på blomster og dikkedarer hverdagen i deres eget hjem. Det er helt almindeligt for kvinder at dekorere huset, og resultatet altid appellerer ikke til mændenes identitet eller stil. Når du dekorere en reel fyr værelse, vælge ting, der kan afspejle den fyrs egen raffinement, personlighed og maskulinitet.

Instruktioner

•Decide på et farveskema til den rigtige fyr værelse. Det kan være en dristigere farve end damer foretrækker, men det bør absolut holde tro mod mandens personlighed.

•Vælg møblerne baseret på budget og funktioner. Vælg møbler, der er praktisk, men kan også afsløre den fyr sande personlighed.

•Browse gennem billeder for at se, hvilke typer af personlige øjeblikke kan du få vist i den rigtige fyr værelse. Billeder af ham som ung på fisketure, spille baseball eller med søskende tilføje charme og symbolik til den rigtige fyr værelse.

Hæng op memorabilia, der repræsenterer fyrs personlighed. Hvis han er en sports møtrik, finde nogle portrætter af favorit spillere til at hænge på væggene. Køb flot rammer for disse at holde rummet ser stilfuldt.

Forpakket nogle planter til at tilføje en forfriskende touch til den rigtige fyr værelse. Mens kvinden kan ønsker at købe blomster for at accent rummet, dekorere den fyr værelse med planter eller kaktus.

•Consider køber en minibar til at accent værelset, hvis fyr kan lide at drikke alkoholiske drikkevarer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com