Hvordan man kan dekorere en gæst soveværelse

December 28

Hvordan man kan dekorere en gæst soveværelse

Mens du og din familie ikke kan tilbringe meget tid i din gæst soveværelser, er et eftertænksomt indrettede værelse noget din overnattende gæster er sikker på at nyde. Vælg møbler, sengetøj og væg farver til at komplimentere stilen af din indretning og husk at tilføje særlige godbidder for at gøre dine gæster føler sig velkomne. Friske blomster, et spa-kurv eller en container dekadente chokolade komplimentere enhver stil af soveværelse indretning. Her er et par tips til at huske som du begynde at planlægge dit værelse look samt tre udsmykning temaer, som du kan bruge til at skabe et komfortabel og elegant rum for dine gæster til at nyde.

Instruktioner

•Vælge et tema. Uanset om du ønsker en charmerende og simpel kombination, eller du ønsker at gå store og ekstravagante, er har en klar idé om det look, du går efter et must, før du forsøger at oprette den.

•Den enkleste ændring du kan gøre, der kan ændre hele fornemmelsen af rummet er at male væggene. Vælg en farve, der går langs med den dit tema og som accenter, men ikke overmande, resten af dit indretning.

•Kontrollér brug af din vægplads. Uanset om det hængende, illustrationer, fotografier eller spejle, være sikker på ikke at efterlade dine vægge nøgne.

•Consider alle aspekter: møbler, sengetøj, gardiner og belysning. Møbler placering kan gøre hele forskellen, hvis du leder efter et åbent rum eller en mindre, hyggeligere følelse. En dyne cover og nye sheets arrangeret på en anden måde på sengen kan ændre hele udseendet af rummet. Belysning spiller en stor rolle så godt, så sørg for at vælge gardiner og lamper/belysning, der giver blot mængden af lys, du ønsker i rummet.

•Du kan forvandle din gæst soveværelse til en oase med fredfyldt Mokka, beroligende blå eller beroligende grønne vægge. Luksuriøst sengelinned i solide farver og naturlige tekstiler parret med simpel vindue behandlinger som silke gardiner eller bambus blinds vil bidrage til Zen-inspireret indretning. Tilføje et opholdsområde for en eller to med en bordplade springvand til atmosfæren. Sort og hvid fotografier af arkitektoniske detaljer fra omkring din by eller natur scener som træer omgivet af morgen tåger vil arbejde for dine vægge. Sted en kurv på kommoden fyldt med spa-inspirerede lotion og andre personlig pleje poster for dine gæster til at nyde.

•For en vintage stil gæst soveværelse, tilføje shabby chic møbler, kål rose eller calico print tekstiler og en overstuffed stol eller to for din gæst komfort. Male væggene en dyb blå, bløde gule eller rig rød som en kulisse for en eklektisk samling af knick knacks, billeder, bøger og stearinlys, at dekorere rummet og bidrage til det hjemlige atmosfære. Tilføje en forfængelighed tabel hvis der er plads, med en smedejern spejl.

•Hvis du går efter en enkel og elegant udseende, placere en himmelseng, med eller uden en baldakin, en perfekt stil garderobe og en kommode, lavet med rig mahogni eller kirsebær træ. Taupe, bløde gule eller lyse grønne vægge kontrast smukt med de dybe toner af mahogni eller kirsebær træ. Tilføje overdådige hvid bomuldssengetøj for strøelse og flyder hvid sheers på baldakinen, og vinduerne til at give mere kontrast med wood's rigdom. Dekorere væggene med natursilke vægtæpper eller botaniske art sammenfiltret og indrammet med træ rammer. Placer en bænk til siddepladser for enden af sengen, eller oprette et opholdsområde ved siden af et vindue med høje wing ryg stole og et bord.

Tips & advarsler

  • Vær sikker på at overveje størrelsen af din gæst soveværelse, når du vælger din indretning. Et større rum kan råd til mere tilbehør og accenter for dristigere, men til mindre rum, være sikker på, at du ikke krydse linjen mellem hyggelige og rodet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com