Hvordan man kan dekorere en gårdhave dæk

October 28

Drej din terrasse eller dæk i en varm vejr pusterum. Dekorere rummet med afslappet belysning, casual tekstiler og masser af siddepladser muligheder for familie og venner. Forkæl din terrasse eller dæk som en forlængelse af dit hjem ved at forbedre det med en lignende indretning eller farve ordningen. Du kan også dekorere rummet efter et bestemt tema, såsom nautiske eller engelsk have.

Instruktioner

•Infuse gårdhave med blød belysning. Hænge streng lys fra rækværk eller grene. Vælg lys i figurer, der koordinerer med temaet gårdhave indretning, såsom blomster, frøer eller sommerfugle. Små hvide streng lys vil give plads et elegant, romantisk føler. Sted citronella stearinlys eller andre votives på patio tabeller.

•Opret en komfortabel siddekrog på din terrasse. Oprette en matchende hvid Flet kærlighed sæde og stol sæt; forbedre dem med farvestrålende puder for en sommer-inspirerede look. Male en gammel træ bænk for at matche resten af patio indretning. Købe en stor komfortabel chaiselong på at læse eller nap varm eftermiddag.

•Decorate med en funktionel og nydeligt bistro sæt. Vælg en sort smedejern med krumme detaljer og et glas eller sten top. Placer apparatet i en gårdhave hjørne og bruge det til vært afslappet frokost eller intim middag.

•Fyld plads med potteplanter og hængende planter at fejre udendørs. Hænge planter fra loft kroge. Dekorere tomme rum med store tropiske potteplanter. Vælg wicker urtepotter til en ø vibe, håndmalet keramik Potter for en artsy look eller terrakottakrukker til at oprette en rustik stil. Fastsat vaser af fersk-plukket haven blomstrer eller vilde blomster.

•Enhance gårdhave med udendørs-inspirerede tilbehør. Hvis du har plads, hænge en hængekøje fra træer eller loftet. Køb en paraply for at dække et bord i en udendørs plads til at beskytte familien og venner fra elementerne. Placer tropiske udseende bambusmåtter på gulvet. Omdanne et barns vintage vogn til en kreativ plantageejer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com