Hvordan man kan dekorere en gavl værelse

December 4

En gavl tag har to skrånende sider, der mødes i midten, danner en trekant. Hvis du har et værelse i dit hjem, der er placeret under en gavl tag, kan dekorere rummet være en udfordring, som det skrånende loft tager oppe en god bid af plads i rummet. Med en lille tanke, kan du slå et rum under en gavl tag i et funktionelt rum, som du og din familie kan nyde, maksimere de firkantede optagelser af dit hjem.

Instruktioner

•Paint af gavlen loft en lys farve. Mens hvide er helt sikkert en mulighed, du kan bruge en lys, pastel farver til at give rummet mere dybde. Undgå en mørk farve, da dette vil gøre loftet føler det som om det er mere skrånende og tæt i rummet.

•Paint væggene i rummet. Bruge samme maling farve, som du brugte på loftet, eller Vælg en komplementære farve. Igen, vælge en lys farve til åbne rum til at gøre det føles mindre begrænset.

•Installer væg hylder eller en reol langs den skrånede del af det loft, der strækker sig ned til væggene. Da denne del af rummet er sandsynligvis også skråt til tillader komfortabel stående i stedet for at spilde pladsen, fylde det med hylder til at oprette storage.

•Anbring siddepladser i midten af rummet. Sæt en stol eller sofa foran vinduet, der er placeret på væggen mellem de skrånende lofter. Arranger stole eller sofaer i midten af rummet, så ryggen står det skrånende loft.

•Installer forsænket belysning i loftet. Har lys installeret langs bjælken i midten af rummet, samt det skrånende loft, gavlen. Hængende lamper vil fylde op værdifuld opadgående plads, så undgå dem. Forsænket belysning vil belyse rummet og optager mindre plads at gøre rummet synes større.

Hæng billederne og dekorative accenter på lige væggene i rummet. Vælg malerier, fotografier eller plakat af elementer, der taler til din personlige smag og stil.

•Brug væggen hylder eller reoler som opbevaring og display hylder. Fastsat indrammede billeder på hylderne. Vise samlinger af bøger på hylderne. Indstille bakker med stearinlys eller lysestager toppet med koniske stearinlys på de øverste hylder. Organisere elementer som små stykker legetøj og håndværk materialer i dekorative kurve; Angiv kurvene på de nederste hylder.

•Dæk windows med behandlinger, der koordinerer med stil i rummet. For eksempel, hvis rummet har en rustik design, dække vinduerne med plantage skodder. For et rum, der har et land inspireret design, overveje toile eller Zefyr trykt gardiner.

•Indstil stort Langbladet planter, f.eks bregner og fred liljer, i dekorative urner. Angiv urner i hjørnerne af rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com