Hvordan man kan dekorere en gelé kabinet

July 30

Jelly kabinetter eller skabene er små, smalle skabene første gang brugt af Amish gemme hjemmelavet konserves. Rustik og land i design, de varierer i størrelse fra tre fødder til fem fod høj--men kun omkring to fødder bred-- og kan sidde på gulvet eller på en bordplade. I dag, kan du finde jelly kabinetter på mange antikke butikker eller købe dem nye. Mange mennesker bruger dem som dekorativ opbevaring i forskellige værelser i huset, ikke blot i køkkenet.

Instruktioner

•Sæt trykkes eller stemples tin paneler til siderne af skabet eller på forsiden af dørene for et brugerdefineret udseende. Du kan også stencilen et design på dit kabinet. Den bedste måde at håndtere finish, er imidlertid blot forlade finish af kabinettet alene, medmindre du gendanner en. Den slidte, rustikke udseende af jelly kabinetter er en del af deres appel. Selv nye kabinetter kommer ofte med nogle målrettet sørgeligt på finish.

•Sæt nogle dekorative elementer oven på jelly kabinet. Dette vil gøre det se højere og give det mere af en dekorativ virkning. Vælge ting, der vil supplere landet ser af kabinettet, som tin stjerner, rustik træ kunst og gamle glas. En grøn plante også ser pænt ud og giver det nogle farve.

•Åbn kabinet skuffer og hænge smukke tekstiler over dem, som hånd-broderet viskestykker og lacy Bordløbere--brug gæst håndklæder, hvis du placerer skabet i et badeværelse. Et lille tæppe ser pæn også og fungerer godt, hvis kabinettet er i en stue.

•Fyld hylderne med lignende varer, der vil fortsætte den rustikke, land-tema. En samling af dukker ville se godt ud i en jelly fryser i en lille piges værelse. Et sæt af antikke tekopper arbejder godt på hylderne i en jelly kabinet i et køkken eller spisestue. Hvis du vil bruge jelly kabinet til opbevaring, prøv glidende vidjeproduktionen indkøbskurve på de nederste to hylder. De er både dekorativt og funktionelt. Derefter udfylde den øverste hylde med noget dekorative, såsom stearinlys, billeder i rammer eller årstidens indretning såsom lille græskar og falder blade guirlander.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com