Hvordan man kan dekorere en Girly soveværelser for en 13-årig pige uden at købe noget

May 6

Unge teenagere har tendens til at ændre deres sind så ofte som de ændre deres tøj, så bruger en masse penge på udsmykning ikke giver megen mening. Hvis du har en 13-årig, der ønsker en girly soveværelser, kan du oprette det uden at bruge nogen penge. De fleste frie muligheder for udsmykning er ikke permanente, hvilket gør redecorating let når din teenager dæk af girly look. Hvis din 13-årige ønsker mere permanent udsmykning ændringer, såsom maling, vil den redecorating kræve mere vedholdenhed, som at finde gratis paint i girly farver kan tage tid.

Instruktioner

•Søge dit hjem for feminine tilbehør, at din teenager kan bruge i hendes værelse. Et stort spejl, en lampe med blødt funktioner og hvid lampeskærm, ubrugt blondegardiner-- eller måske blonder dugen, kan du forvandle til gardiner - og hvide møbler vil alle tilføje til den girly faktor i et rum uden omkostninger.

•Speak med venner og familie til at se, om de har nogen varer de kan bidrage til den nye girly soveværelser. Mange mennesker har ubrugt dekorationer og møbler gemt i deres hjem, at de ville være villige til at låne eller give din 13-årige.

•Kontrollér gratis klassificeret annoncer online for ekstra møbler og tilbehør du kan samle op fra mennesker i dit område. Du kan også finde maling i girly farver. Maling er ikke en let emne at skaffe gratis. Konsekvent tjekke de klassificerede websteder, du ofte finde maling, der er brugbare i rummet.

•Tag mørke møbler og tunge eller mørke dekorationer fra rummet. Hvis nogen af disse elementer er fornødenheder, dog skal du sørge for mere feminine udskiftninger.

•Layer nuancer af pink sengetøj rundt i lokalet. Må ikke bekymre dig om hver linned matchende, så længe alle af dem er nuancer af pink eller eventuelt lilla. Det betyder du kan hænge et par af bleg pink gardiner erhvervet fra en ven og stadig bruge de hot pink puder din teenager har haft på hendes seng.

•Tillad din 13-årige til at diktere layout af soveværelset og foretage opkald på når det er girly nok. Dette er vigtigt, fordi hver pige definition af girly er forskellige. En forælder kan nemt overdrive eller ikke gør nok.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com