Hvordan man kan dekorere en grøn soveværelse

March 17

Hvis dit soveværelse funktioner grønne vægge eller gulve, forbedre det ved hjælp af indretning elementer og tilbehør. Grønne vægge kan tilføje en frisk pop af farve til en neutral soveværelse eller en afslappende stemning til en laid-back plads. En grøn nuance kan give baggrund for mange forskellige soveværelse typografier og temaer. Spille op dine eksisterende indretning ved at indarbejde interessant designelementer.

Instruktioner

•Ansigt endnu grønnere i din grønne soveværelse ved hjælp af en nontoxic, ingen VOC maling på væggene, og økologisk bomuld sengetøj, tæpper og vindue belægninger. Installer genanvendt glas fliser eller bambus gulvbelægning. For at give naturlige luftrensere, skal du placere potteplanter i hele rummet.

•Opret en spa-lignende atmosfære i din grønne soveværelse ved hjælp af hvid Flet møbler og lavendel tilbehør, der vil komplimentere bløde grønne vægge. Vælg lys-lilla sengetøj og tæpper og florlet gardiner at fange breezes. Let duft i luften med Potter af lavendel planter.

•Brug sort og hvid til at tilføje en sofistikeret touch til et værelse med medium-grønne vægge og vindue belægninger. Købe en elegant hvid chaise stol, og øge det med en sort-hvid toile mønstret pude. Også vælge Klassisk sort-hvide sengetøj.

•Tilføj en retro stemning til et soveværelse, der har lyse grønne vægge eller møbler. Placere en dyne med aqua og chokolade-brun geometriske mønstre på din seng og bruge retro-inspireret lamper, ure og andre rum tilbehør.

•Til barn roomservice, vælge en regnskov tema; male en farvestrålende vægmaleri med papegøjer, aber og andre dyr på en grøn mur. Eller Overvej en tropisk tema ved hjælp af supplerende gule og orange toner.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com