Hvordan man kan dekorere en hængende Propan vandvarmeren

January 1

En hængende Propan vandvarmeren normalt er på en væg og fungerer som en ekstra varmekilde i et hjem. Det kan også være i et område som en garage eller værksted. Nyttige, er ikke det kendt for en æstetisk tiltalende udseende. Ved at tilføje dekorative elementer til en hængende Propan vandvarmeren, dog kan du omdanne sit værelse udseende, tilføje farve og stil. Brug en eller flere udsmykning metoder.

Instruktioner

•Paint design på siderne af hængende Propan vandvarmeren med varmebestandig maling. Dække hver side med et billede eller et indviklet mønster, eller Opret et eller to områder af dekoration, afhængigt af dine præferencer.

•Decorate Propan vandvarmeren med fliser. Anvende urethan lim på bagsiden af fliserne, og tryk på fliserne på plads. Gøre en fuld mosaik, eller sted fliser på tilfældige intervaller på varmelegeme til at oprette et mønster.

•Dæk Propan vandvarmeren med klistermærker til at give det udseende af en collage. Vælger stickers af en lignende tema for kontinuitet, eller vise helt tilfældige klistermærker til en eklektisk stemning.

•Display varme-tolerant dekorative tilbehør i toppen af hængende Propan vandvarmeren hvis heater model giver mulighed for at dekorere metode. Line top med elementer, der kan tåle varme, såsom tykke glas vaser eller keramiske beholdere.

Tips & advarsler

  • Undgå at placere dekorative elementer på andre områder end varmeren sider eller top, fordi de kunne antaste varme distribution og varmer funktion, forårsager en fare.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com