Hvordan man kan dekorere en hævet Ranch

July 5

Hvordan man kan dekorere en hævet Ranch

Den åbne plantegning af en hævet ranch stil hjem præsenterer udfordringer for indretningsarkitekter. At skabe rum, der er indbydende og tydeligt adskiller sig fra hinanden--samtidig forhindre dobbeltspil og kedsomhed - kan løses med lidt planlægning og omtanke. Vælg en hel-house farvepalet med farver, der supplerer hinanden, således at ét rum flyder problemfrit ind i en anden. Hævet ranch boliger er firkantede på ydersiden, med masser af vinduer, enkelhed og skønhed udendørs til at flyde inde.

Instruktioner

•Start med en neutral æggeskal eller lyse hvidt når du vælger en farvepalet, tilføje stænk af farve med forhæng og andre møbler. Trække farver af en dekoratør stof, maleri tilstødende vægge ved hjælp af hver af farverne så lokalet har en nice flow. Dette er også en fantastisk måde at strikke farvepalet til resten af huset, ved hjælp af de samme farver til vægge deles af separate rum. Vælg en farve til det vigtigste omdrejningspunkt væggen og bruge lysere eller mørkere nuancer af samme farve til at forbinde væggene. Bringe maling, gardiner, tæpper og fliser prøver ind i rummet, lægge dem og vise dem i rummet.

•Vælg rene linjer og solid farver for et slankt og moderne look, når der træffes beslutning om en stil. Kontrast den klassiske, firkantede stil af ydre af udsmykning interiør med krumme møbler og fed grafiske mønstre. Gå orientalsk, marokkanske, eller tilføje gamle verden smag. Koloniale og middelhavs stile supplement en åben grundplan pænt. Uanset hvilken stil du vælger, bærer tema i hele huset. Afhente udsmykning ideer og tips af perusing udsmykning blade.

•Flyt nogle vægge omkring. Åbne dem op til en moderne look eller oprette smalle sideskibene og maleriske krinkelkroge for behagelig siddekomfort. Skabe rum, der er MP og utilitaristiske.

•Opfordre gæsterne i foyer med en attraktiv vignet. Tilføje et maleri eller høj væg hængende på væggen over lavere trappen. Varme op den lille område med en designer kaste tæppe og placere en etage plante i hjørnet. Hvis rummet er stor nok, tilføje en lille bord. Hæng et spejl over det og sted en blomst arrangement foran den. Spejlet vil afspejle pladsen og gøre det større.

Tips & advarsler

  • Lav en liste over alle materialer til hvert værelse. Budget din tid og materialer. Preview farve og stof prøver på forskellige tidspunkter af dagen og i forskellige vejrforhold. Vælg en farvepalet, der supplerer din garderobe.
  • Rådføre sig med en entreprenør, når du planlægger at tage ned eller genopbygge vægge. Kontroller referencer for at sikre kvalitet i arbejdet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com